BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

АГРОМАХПроизводствена база:


общ. Благоевград, село Бело поле, п.к. 2709
 


Извършваме следните дейности:


1. Производство и полагане на асфалтови смеси


Разполагаме със собствена асфалтова база AMMANN, модел UNIGLOBE 200, с производителност 200 тона/час и възможност за производство на всичи видове топли и студени асфалтови смеси. Предлагаме и доставка, полагане и уплътняване на асфалтобетон. Разполагаме с верижни и колесни асфалтополагачи, вибрационни еднобандажни и двубандажни валяци, пневматични и самоходни шиповидни валяци, фрези и фугорези за асфалт, къртачи и автогрейдери.


2. Изграждане и ремонт на водопровод, канализация и газоразпределителни системи


Разполагаме с автоматизирани (CNC) машини за заваряване на РЕ и РР тръби и фитинги от φ 63 до φ 500, специализирана изкопно-земна и уплътняваща техника.


3. Производство и полагане на бетонови смеси и циментови разтвори


Фирмата разполага с шест броя бетонови възли в гр. Разлог и в гр. Благоевград. Притежаваме над 35 бетон миксера с вместимост от 5м3 до 10м3 и 7 бетонпомпи CIFA с обхват от 28 м до 48 м.


4. Производство на вибропресовани бетонови елементи


През 2009 г. е изграден австрийски завод за производство на бетонови елементи АМЕ с машина AMEthyst 1500 Premium Class. Произвеждаме вибропресована продукция с възможност за оцветяване. Капацитетът е:


- Тротоарни плочки - 2 200 м2/ 8 h;


- Кухи блокове - 25000 бр./ 8 h;


- Бордюри - 9400 бр./ 8 h.


5. Добив, обработка и производство на инертни материали


С добива и производството на инертни материали дружеството задоволява целия си производствен цикъл. Изграден е нов стационарен завод за преработка на инертен материал POWERSCREEN с капацитет 500 тона/час, произвеждащ едновременно 19 вида фракции от скален и речен материал. Разполагаме и с различни мобилни пресевни и трошачни инсталации.


Добивът е подсигурен с концесионни площи със срок на експлоатация 20 години. Фирмата разработва кариера за скален материал с размер 17.6 кв. км с доказани запаси на повече от 60 млн. куб.м материал за срок от 25 години.


6. Транспортна дейност


Транспортните дейности са изразени в транспорт на насипни товари, асфалтови смеси, твърди и течни горива, бетонови смеси и циментови разтвори и транспорт на тежко-строителни машини. Фирмата разполага с над 180 транспортни единици.


7. Изкопно-земни и инженерингови услуги


Средногодишно „Агромах" изпълнява изкопно-земни работи в размер приблизително 1,6 млн. куб. метра.


Също така фирмата разполага със строително-изпитвателната лаборатория, която е акредитирана съгласно БДС ENISO/ IEC 17025. 

Град:София
Адрес:ул. Будапеща 33
Телефон:088 8229091; 02 4239220; 088 6111156
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 10W-40 APISF/CC - 4 литра


0.055s