BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

АДВОКАТСКА КАНТОРА БАРБАЛОВА, ВЕЛИЧКОВ, ГЕОРГИЕВА И ХАРИЗАНОВ

Адвокатска кантора БАРБАЛОВА, ВЕЛИЧКОВ, ГЕОРГИЕВА И ХАРИЗАНОВ обединява дейността и професионалните усилия на своите учредители – адвокати с дългогодишен практически опит в гражданското, търговското, вещното, административното и облигационното право и процес.
Предоставя на своите клиенти – местни и чуждестранни физически и юридически лица – правни услуги, процесуално представителство, посредничество и консултации в сферата на общото гражданско право и в частност в областта на търговското, облигационното, гражданското, вещното и административното право и процес.


 


Работи при строго спазване на изискванията на Закона за адвокатурата и Етичния кодекс на адвоката за конфиденциалност, лоялност и недопускане на конфликт на интереси в работата си със своите клиенти и се стреми към постигане на пълно удовлетворяване на техните изисквания.


 


• Учредители на адвокатската кантора са адв. Ваня Барбалова, адв. Велислав Величков и адв. Диана Георгиева – Магистри по специалността "Право", дипломирани в най-елитните и реномирани български университети. Допълнителни специализации в сферата на гражданското, търговското, административното право и процес.

• Сред партньорите на адвокатската кантора са нотариуси и частни съдебни изпълнители, както и други изявени специалисти в отделните правни отрасли.


 


• Адвокатската кантора извършва регистрация и преобразуване на търговски дружества, консултации относно различните видове търговски сделки, изготвяне на проекти на всички видове договори, споразумения и други документи.

• Адвокатската кантора извършва обжалване на административни актове и, при необходимост, процесуално представителство на своите клиенти пред всички административни органи и съдебни инстанции.

• Адвокатската кантора предоставя консултации и комплексно правно обслужване в областта на гражданското, търговското и административното право, обществените поръчки, енергийни и инвестиционни проекти, както и проекти по програми на ЕС. Специализирана процесуална защита по искове по Закона за авторското право и сродните му права.

• Адвокатската кантора осъществява представителство и защита на взискатели и длъжници по изпълнителни дела, както и в обезпечителни производства, както и по регресни искове от и срещу застрахователи и държавни органи. Специална защита и представителство пред съда по Закона за отговорността на държавата и общините за вреди.

• Адвокатската кантора предоставя на своите чуждестранни клиенти, желаещи да инвестират в недвижимо имущество – земя, сгради и други активи в Р. България – комплексна правна експертиза, включваща регистрация на местно дружество, годишна поддръжка, административно и правно обслужване, изготвяне на договори и представителство пред държавни и общински органи, и юридически лица и т.н.

• Адвокатската кантора предлага сключването на договори за абонаментно комплексно правно обслужване на търговски дружества, неправителствени организации и общини, по преферинциални цени на услугата и приоритетно обслужване като клиент във всички области на правото, без наказателно и данъчно право.

• Работни езици на Адвокатската кантора са: английски и руски

• Адвокатите и сътрудниците на кантората постоянно повишават професионалната си квалификация чрез участия в семинари, конференции, допълнителни специализации и курсове, като непрекъснато се усъвършенстват в областите, в които предоставят правно обслужване и представителство.

Град:София
Адрес:бул. Витоша 4, ет. 1
Телефон:02 9810706

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Мото 2Т - 1 литър


1.426s