BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО КЛИЧАНОВ И КО

 Адвокатско дружество „КЛИЧАНОВ и Ко" е вписано в Регистъра на адвокатските дружества при Адвокатска колегия Бургас под №2400000680 с Решениена АС №6/26.4.2007г. и е наследник на адвокатска кантора "Кличанов", която е основана през 2001г. от адвокат Георги Кличанов.

Екипът на дружеството е млад и енергичен и работи на няколко езика - български, английски и руски език, което е постигнато с вече повече от пет години работа с физически и юридически лица от цял свят, като имаме клиенти от няколко континенти.

Дружеството предоставя правни услуги във следните сфери на правото - Търговско и дружествено право - Регистрация на еднолични търговци и търговски дружества, вписване на нови обстоятелства (промяна на съдружници, име, адрес, предмет на дейност и други), преобразуване на търговски дружества (вливания, сливания, разделяния), ликвидация, несъстоятелност, търговски сделки, ценни книжа, арбитраж, инвестиции, концесии, строителство, инженеринг, транспорт, банково право, финансови посредници, застрахователно право, особени залози, Гражданско право - Вещно право, семейно право (предбрачни и брачни договори, развод, осиновяване, бащинство и др.), наследствено право, облигационно право (граждански дружества, договори, едностранни сделки и др.), непозволено увреждане (деликт), aрбитраж, помирителни услуги, Административно право, Данъчно право, конкурентно право, медийно и рекламно право, патентно право, интелектуална собственост, спортно право, Трудово право Осигурително право, създаване и прекратяване на трудови правоотношения, възнаграждения, работно време, почивки, отпуски, професионална квалификация, здравословни и безопасни условия на труд, трудова дисциплина, имуществена отговорност, индивидуални и колективни трудови спорове, Процесуално представителство, Защита по граждански, търговски (включително несъстоятелност), трудови и административни дела (включително данъчни), Международно частно право Договори между лица, регистрирани в различни държави, приложимо право при въпроси, свързани с изпълнението на договорите, учредяване на съвместни дружества, спорове и др., Режим на чужденците в България Пребиваване на чужденците и режим на работа в България, Визов режим, Разрешения за постоянно пребиваване в страната, Чуждестранни инвестиции в България, Проучвания, Анализи, Управление, Гаранции.

Офисът на дружеството е ситуиран в центъра на град Бургас на около петдесет метра от съдебната палата в нова офис сграда на площад „Баба Ганка"№4 на етаж 2.

 

Град:Бургас
Адрес:пл. Баба Ганка 4, ет. 2
Телефон:0888 622339; 0885 099998; 056 828838
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 15W-40 APISF/CC - 1 литър


0.019s