BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

АНТИПОДЕС

        ЗА КОМПАНИЯТА


       


Фирма Antipodes е основана през 1999 г. и вече се е наложила като един от най-успешните доставчици на бизнес софтуер у нас. Предлагаме цялостни решения за Вашия бизнес, включително интегрирани BPM и ERP системи, комплексни уеб решения, консултации и поддръжка.


       


        ИНТЕГРИРАНИ РЕШЕНИЯ


 


Екипът на Антиподес има дългогодишен опит в консултирането на ИТ проекти и предлага широк спектър от консултации в сферата на бизнес софтуера, оптимизирането на фирмената информационна инфраструктура, миграцията към нови решения, откриването на специфични проблеми в сферата на ИТ:


 - Комплексни решения, включващи уеб, приложно и системно програмиране за различни хардуерни/софтуерни платформи, както и интегриране на външни разработки;


 - Анализ и математическо моделиране на процеси и обекти с цел реализацията на софтуерни продукти, оптимизиращи бизнеса или технологичния ефект;


 - Системна архитектура и дизайн на софтуер, интеграция с различни софтуерни разработки;


- Системно администриране и поддръжка, осигуряващи цялостна, високо-качествена услуга и др.

 


       


        ANTIPODES.CUBES


 


Разработеният от нас Business Process Management софтуер Antipodes.Cubes е водещото решение от този клас на българския пазар.  


 


         Antipodes.Cubes е уникална комбинация от мощно BPM (Business Process Management) решение и напълно функционална ERP (Enterprise Resource Planning) система - всичко, от което имате нужда, за успешното управление на вашия бизнес.


 


         Дългогодишният опит и експертиза на екипа във внедряването на бизнес софтуерни решения ни позволи да създадем специфични версии на Antipodes.Cubes за конкретни икономически сектори - производство, търговия, услуги, недвижими имоти, телекомуникации, неправителствени организации, здравен мениджмънт и др.


       Успеха на Antipodes.Cubes e в комбинацията от гъвкави възможности за моделиране на решението според нуждите на всеки отделен клиент и в специфичния web 2.0 интерфейс, улесняващ достъпа до фирмените данни от всякъде и чрез всякакви устройства. Системата дефинира всички бизнес процеси във фирмата, автоматизира ги и след това се грижи дейностите във фирмата да бъдат целенасочени и подчинени на тези процеси. Тя е способна да открие скритите ресурси във Вашата компания и да ги подчини на основните цели, поставени пред екипите.

http://www.antipodes.bg


     


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Град:София
Адрес:кв. Лозенец, ул. Червена стена 46
Телефон:02 9641105
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Мото 2Т - 1 литър


1.204s