BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

АТЕ ПЛАСТ-ПРОИЗВОДСТВО И ПЕЧАТ НА ПОЛИМЕРНИ ФОЛИА И ОПАКОВКИ

АТЕ ПЛАСТ ООД е предприятие, специализирано в производството на полимерни фолиа и опаковки с пълноцветен печат, каширани фолиа, термосвиваеми фолиа и калъфи, пликове и фолиа за вакуум опаковане, чували, салфетки, фолиа за хоризонтални и вертикални опаковъчни машини.


Като компания, заемаща водеща пазарна позиция в производството на полимерни фолиа и опаковки, чрез доказаното високо качество на произвежданите продукти, АТЕ ПЛАСТ си поставя за цел да бъде водещ производител на печатни и каширани фолиа. АТЕ ПЛАСТ разполага с 8-цветна флексопечатна машина и ламинираща (кашираща) машина, производство на световни лидери в областта на печат и каширане на фолиа.


АТЕ ПЛАСТ произвежда фолиа за медицината (Барифол за спринцовки и санитарни материали), парфюмерийната и козметична индустрия (Барифол за тубички , Технофол за тубички, Термофол за стекове), хранителната индустрия (Барифол за меса и колбаси, Барифол за сирена и кашкавали, Барифол за опаковка с модифицирана атмосфера, Барифол с ароматна бариера - кафе, подправки, Технофол за пълначни и дозиращи линии, фолио за опаковка на хляб, пликове за дълбоко замразяване, салфетки, чували, калъфи), фолиа за опаковане на напитки (Барифол за вино /bag in box/, Технофол за вино /bag in box/), прахове и почистващи препарати (Технофол за автоматични пълначни линии), и др.


БАРИФОЛ е петслойно фолио и се предлага в следните структури:  • PA/tie/PE/PE/PE - Стандартна, несиметрична структура, произвежда се в различни дебелини;

  • PE/tie/PA/tie/PE - Симетрична структура, повишени бариерни свойства, намален кърлинг ефект

  • PP/tie/PA/tie/PE - Симетрична структура с повишена температурна устойчивост на външния слой;

  • PE/tie/EVOH/tie/PE - Симетрична структура със СУПЕР БАРИЕРА!

  • PP/tie/EVOH/tie/PE - СУПЕР БАРИЕРА с повишена температурна устойчивост на външния слой!


Изискванията към опаковката на хранителни продукти постоянно нарастват. Опаковката трябва да бъде лека /спестява продуктови такси/, атрактивна, да не скрива предлагания продукт и да го представя в примамлива за клиента форма. В допълнение на това, тя трябва не само да запази целостта на продукта, но и неговата свежест, вкусови качества и аромати за максимално дълъг период от време. Това се постига с използването на бариерни фолиа, каквото е и Барифол.

Бариерните фолиа гарантират защита от влага, газове и аромати, като допълнение към механичните свойства. Защитният слой /бариера/ може да бъде изпълнен от различни материали, в различни по вид структури, в зависимост от предназначението.


ТЕХНОФОЛ – индустриални фолиа


ТЕХНОФОЛ е обединено название за специализирани технически фолиа. Те могат да бъдат използвани в различни области на индустрията, като транспортна и складова опаковка, както и за индивидуална опаковка на хранителни и консуматорски стоки.

Технофол за автоматични пълначни и дозиращи линии (FFS)

FFS линиите са разработени за да увеличат скоростта на опаковане, като минимизират човешкия труд. Те работят на различен принцип, в зависимост от продуктите които се дозират, пълнят и теглят. Могат да пакетират както твърди, така и прахообразни или дори течни храни, напитки, перилни препарати, строителни смеси. Това налага използването на специализирани фолиа - ТЕХНОФОЛ с различни качества: якост на опън и пробив, минимална разтегливост, много добра способност на залепване, Hot Tack ефект, антистатични и антиблокинг свойства. Оптичните свойства - прозрачност и блясък са важни за доброто представяне на продуктите.  • Стреч худ


Специални фолиа с ластичен ефект. Характеризират се с висока еластичност и разтегливост. Опаковането със стреч худ все повече измества термосвиваемите калъфи и ръкави. Технологията на това опаковане не изисква топлинна пещ или горелка. Това спестява разходи и повишава безопасността на работа. Ръкавът за опаковка се изработва със значително по-малка обиколка от тази на палета. Ръкавът се разтегля до 150 %, след което се издърпва до основата на палета. Силите на стягане на фолиото крепят товара и осигуряват оптимална безопасност по врееме на транспорт и складиране. Намалената обиколка, дебелина и дължина на тези калъфи намалява себестойността на опаковката и спестява време. Намира приложение в много индустрии - строителна, стъкларска, химическа, хранително вкусова и т.н. Изработва се с размери по спесификация на клиента, с UV стабилизатор за увеличаване на срока на трайност на фолиото.

Технофол за матраци, стиропор и изолации - специализирани фолиа за леки продукти, с печат или ненапечатани, за машинно или ръчно опаковане.

Технофол за тубички и Bag-in-box опаковки - използват се като вътрешен, лепилен слой с повишена здравина и добра възможност за слепване. Предлагат се подготвени за ламиниране или каширане към алуминиеви или полимерни фолиа.


ТЕРМОФОЛ – термосвиваеми фолиа


ТЕРМОФОЛ - Многослойни термосвиваеми фолиа, съчетаващи висока прозрачност и блясък със здравина и отлична свиваемост. Характеризира се с голяма сила на свиване след излизане от термокамерата – гарантира добра способност на стягане и задържане на продуктите в стек и стабилност по време на транспорт и товаро-разтоварни дейности.В допълнение, отличните оптични свойства гарантират доброто представяне на продукта.


Основно предимство на ТЕРМОФОЛ е неговата многослойна структура, което позволява съчетаването на различни материали. Използването на съвременни суровини в ТЕРМОФОЛ гарантира запазване на здравината при редуциране дебелината на фолиото. Това води до намаляване на: производствените разходи за единица продукт, себестойността на опаковката и "такса опаковка".


В зависимост от нуждите на клиентите се разработват различни рецептури, включително и за високо-скоростни автоматични опаковъчни линии, изискващи антистатични и антиблокинг свойства.


ТЕРМОФОЛ може да бъде напечатан по заявка на клиента.


КОНФЕКЦИЯ – чували, калъфи, салфетки


Фолиата се предлагат и във вид на предварително изготвени чували, калъфи и салфетки. Те са отлична защита на вашите продукти. Напечатани, те могат да носят рекламна и указателна информация. В зависимост от предназначението им се изработват от различни материали, под различни форми, цветове, стандартни размери или по заявака на клиента.


КАЧЕСТВО


За подобряване на обслужването на клиентите и гaрантиране на постоянно качество на продуктите прилагаме 24-часов контрол. В допълнение на това е въведена система за управление на качеството ISO 9001:2008. АТЕ ПЛАСТ притежава и сертификат за съответствие с изискванията на BRC Global Standard for Packaging and Packaging materials, както и ISO 140001:2004.


Нашите инвестиции в нови технологични линии и използването на съвременни суровини и материали позволяват редуциране на дебелината до 25% при запазване на същото качество. Намаляването на теглото на опаковката спомага за опазването на околната среда в две направления: намаляване на използваните природни ресурси и намаляване на отпадъка от опаковки.


 

Град:Стара Загора
Адрес:кв. Индустриален 14Б
Телефон:088 7303829; 042 616131; 042 616130
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Мото 2Т - 1 литър


0.011s