BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

БЛЕК СИЙ КАПИТАЛ

БЛЕК СИЙ КАПИТАЛ ЕООД е дружество с ограничена отговорност със 100% частен капитал.


    Първоначално дружеството е регистрирано през 1996 г. с наименование "Черноморска консултантска група"ООД като  извършва дейност като обменно бюро съгласно Наредба 4 на БНБ от 08.08.2003г. за условията и реда за вписване в регистъра и изискванията към дейността на обменните бюра. На 26.05.2005 г. БЛЕК СИЙ КАПИТАЛ ЕООД получава Лиценз № 102/26.05.2005г. за "финансова къща" и започва своето функциониране като такава.През периода на своето съществуване дружеството на няколко пъти променя наименованието, седалището и адреса си, като увеличава капитала си от 5 000лв. на 300 000/триста хиляди/ лева.


БЛЕК СИЙ КАПИТАЛ ЕООД осъществява дейността си чрез три офиса:


·         Офиса на булевард "Осми приморски полк" N 67-69.


Това е един от главните булеварди на гр. Варна, където са съсредоточени много търговси обекти и банки. В непосредствена близост се намират офисите на ОББ, Прокредит банк, Райфайзен и Първа инвестиционна банка. Офисът е открит през 2005 година и е с площ 50,65 кв.м., като в него са обособени две каси. Офисът работи непрекъснато -7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието.


·         Новооткрития офис на улица "Цар Симеон I" N 29.


Офиса се намира в район, в който са концентрирани много държавни институции (клона на БНБ във Варна, Агенция за държавни вземания, щаба на ВМФ, Митница Варна), банки (Уникредит Булбанк АД, ТБ Алианц България АД, Търговска банка Д,  Стопанска и инвеcтиционна банка АД,  Пиреос Евробанк АД, Първа инвестиционна банка АД, Инвестбанк АД, ПроКредит банк АД,  Райфайзенбанк (България), СЖ Експресбанк, Юнионбанк АД , Алфа банка АД, застрахователни компании и брокери, офиси на фирми (Централните офиси на Параходство БМФ, Пристанище Варна и множество фирми главно свързани с морския бизнес – агенти, спедитори, пилоти и др.


·         Офиса на площад "Екзарх Йосиф" N 7.


Намира се в централната част на града, на така наречената "Шишкова градинка". Офиса функционира от 2000 година и е с площ 60 кв.м., като към него има изградена една каса


                Със своите три офиса БЛЕК СИЙ КАПИТАЛ ЕООДсе позиционира на три от най-значимите  в търговско и туристическо отношение места в централната част на град Варна.  От своето основаване през  1996 до момента  БЛЕК СИЙ КАПИТАЛ ЕООД  се  е утвърдило като един от най-сериозните играчи на финансовия пазар в град Варна. Със своите модерни и функционални офиси, квалифицирани служители и добро обслужване, фирмата е успяла да привлече и обслужва голям брой редовни клиенти.

Град:Варна
Адрес:ул. Цар Симеон 29
Телефон:052 611144; 052 604464; 052 623333
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 15W-40 APISF/CC - 1 литър


0.006s