BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

БОЛНИЦА Д-Р ЩЕРЕВ

Медицински комплекс "Д-р Щерев" осигурява висококачествена болнична и извънболнична здравна помощ и грижа в областта на женското здраве, репродуктивната и регенеративната медицина, акушерството и гинекологията.


Нашият стеремеж е да осигурим професионално и коректно отношение, грижовна и комфортна атмосфера, където всеки пациент да получи персонализирана здравна помощ.
Репродуктивна медицина и асистирани репродуктивни технологии (АРТ) при лечение на безплодие


Още преди създаването на болницата, доц. Атанас Щерев, с част от сегашния екип, полага основите по прилагането на съвременните методи за лечение на безплодието в България. С над 25 годишен опит в асистираната репродукция на своите специалисти, Болница "Д-р Щерев" е пионер в прилагането на АРТ в България. Чрез своите висококвалифицирани лекари и ембриолози, модерна база и високотехнологично оборудване съобразно най-високите международни стандарти на пациентите се предлагат широк спектър от съвременни асистирани репродуктивни технологии и методи като:

- вътрематочна инсеминация;

- IVF (ин витро оплождане);

- ICSI (ИКСИ оплождане);

- PESA;

- TESE;

- PBMC;

- FISH;

- Предимплантационна генетична диагностика (PGD/PGS);

- Асистиран хетчинг с лазер (AH);

- Отстраняване на ДНК фрагментирани сперматозоиди (MACS);

- Ко-култивиране на ембриони с ендометриални клетки;

- IMSI (селектиране на морфологично и органелно ниво на сперматозоиди и инжектирането им в яйцеклетките)

- Spindle view и оценка на обвивката на яйцеклетката (zona pellucida);


- ERA - анализ на "имплантационен прозорец" и извършване на персонализиран ембриотрансфер;

- замразяване и криопрезервация на сперматозоиди, яйцеклетки или ембриони;

и т.н.


 


При разрешаване на сложни казуси екипът на Болница "Д-р Щерев" провежда консултации със световно признати учени-партньори от водещи клиники по репродуктивно здраве във Великобритания, Белгия, Италия, Холандия, Израел, Гърция и Турция.


 Към началото на 2013 г. болницата се гордее с над 3000 бебета, заченати ин витро или чрез друга репродуктивна техника.


 


Повече информация за сектор "Асистирана репродукция" в Медицински комплекс "Д-р Щерев" можете да прочетете от тук.


 


Женско здраве и гинекология

В областта на гинекологията в медицински комплекс "Д-р Щерев" се предлагат специализирани и профилактични гинекологични прегледи за жени от всички възрасти. С модерна техника и методи за диагностициране се извършват съвременни гинекологични прегледи, изследвания и манипулации. В сектора за превантивна медицина се предлагат медицински грижи за профилактика на рак на маточната шийка, рак на гърдата и цялостна онкогинекология.
Професионалният лекарски екип на Болница "Д-р Щерев" осъществява също така и гинекологични операции. В болницата се извършват, както малки оперативни интервенции (дилатация на цервикален канал, полипектомия, кюретаж, изкуствено прекъсване на бременност до 12 г.с., пункция на киста с аблация) така и лапарокистектомия, лапаромиомектомия, пластика на маточни тръби, серклаж на маточна шийка, конизация на маточна шийка, електрокоагулация на маточна шийка, хистеректомия и др. Специален фокус е насочен към развитието на ендоскопската хирургия с оборудването на най-съвременна апаратура за извършването на хистероскопия (диагностична и оперативна) и лапароскопия (диагностична и оперативна).


 


Не е забравен и след-оперативния престой на пациентите, като важна част от възстановителния процес. Пациентите се настаняват в комфортно обзаведени стаи с едно и с две легла в стая, със собствен санитарен възел и баня.


 


Повече информация за сектор "Гинекология" в Медицински комплекс "Д-р Щерев" можете да прочетете от тук


 


Акушерство (проследяване на бременност и раждане)

В областта на акушерството в Медицински комплекс "Д-р Щерев" се предлага висококачественa лекарска и акушерска грижа за проследяване на целия период на бременноста и за извършване на раждане по нормален и по оперативен път. Вярваме, че раждането на всяко дете е специален момент и заслужава специална грижа и отношение. В родилното ни отделение, първа глътка въздух от създаването му до днес са поели над 2000 новородени. Вече повече от 7 години, родилното ни отделение предлага уютна и комфортна обстановка за бъдещите родители и техните новородени, персонална грижа и внимание към всяка родилка.


 


Повече информация за повече информация за проследяването на бременност можете да прочетете от тук, а за всичко за раждането в Медицински комплекс "Д-р Щерев" можете да научите от тук.


 


Стволови клетки и регенеративна медицина

В болницата са обособени специализирани крио помещения и иновативни лаборатории за съхранение и приложение на стволови клетки, които нямат аналог на територията на България. В тях функционира водещата българска тъканна банка "Булген", чиито специалисти се грижат за професионалната обратботка и съхранение на стволови клетки. Допълнително специалираните екипи на Болница "Д-р Щерев" и ТБ "Булген" развиват научна програма и внедряват "методики на бъдещето". Активната експериментална работа и дългогодишния опит на членове на двата екипа позволява проучване на възможностите за приложение на стволовите клетки и разработване методики за внедряването им в клиничната практика.
Специализирани кабинети:

Медицинския комплекс включва доболнична част с разширена диагностично-консултативна дейност с 18 амбулаторни кабинета, които предлагат здравни грижи освен в областта на акушерството и гинекологиято и в различни медицински специалности като:

- Педиатрия;

- Физиотерапия и рехабилитация;

- Андрология-урология;

- Мамология (ехомамография и рентгенова мамография);

- Дерматология;

- Неврология;

- Хирургия;

- Психология.


 


Повече информация за специализирания кабинет по педиатрия можете да получите от тук.


 


За информация за различните специализирани кабинети в медицински комплекс "Д-р Щерев" можете да посетите следния линк


 


Клинична лаборатория:

Към комплекса функционира и клинична лаборатория, предлагаща удобство за извършване на широк спектър от изследвания "под един покрив."


 


 Инициативи за пациентите:

Медицински комплекс "Д-р Щерев" развира разнообразни инициативи като училище за бъдещи родители, инициатива "Какво ми предстои" за пациенти, на които предстои първа ин витро процедура, Дни на отворените врати в родилното отделение и др. Повече за тях можете да научите от тук.


 


 


 

Град:София
Адрес:жк. Разсадника, ул. Христо Благоев 25-31
Телефон:02 9200901; 088 7251298; 087 9121879
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 15W-40 APISF/CC - 1 литър


0.075s