BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

БЪЛГАРСКИ КОНСУЛТАНТСКИ ЦЕНТЪР

 


Български консултантски център e проектантска и консултантска организация, основана през 1993 г. от висококвалифициран екип от лицензирани и опитни архитекти и инженери от ГЛАВПРОЕКТ за изработване на високо качествени проекти, съобразени с желанията и изискванията на клиента и които отговарят на всички нормативни изисквания за издаване на разрешение за строеж и участие в чуждестранни проекти.

Работи за клиенти от цялата страна.

Една от водещите дейности на фирмата е изготвянето на:

• Проекти за жилищни групи, блокове, къщи, вили и хотели;

• Проекти за търговски обекти, офиси и кантори;

• Проекти за медицински центрове и кабинети;

• Проекти за производствени сгради, цехове, ремонтни ателиета и сервизи;

• Проекти за фризьорски и козметични салони...

Изработват се също проекти за обзавеждане и оборудване, интериорен дизайн, както и мерки за икономия на енергия. Проектите са както за ново строителство, така и за преустройство, разширение и реконструкция на съществуващи сгради.

За нуждите на съответните министерства, агенции, общински администрации и частни фирми Български консултантски център изработва също проекти за здравни, административни, производствени сгради, училища, детски заведения и градоустройствено планиране.

Фирмата разполага със специализирано звено за комплексно проектиране на здравни сгради – болници, санаториуми, клиники, лаборатории, балнеологии, медицински центрове и кабинети, и др. - ново строителство, реконструкция на съществуващи сгради и технологично оборудване.

За улеснение на клиентите изработваме застроителни и регулационни подробни устройствени планове - ПУП, извършваме консултантски услуги по Закона за устройство на територията и други изисквания на общините за съгласуване и узаконяване на инвестиционните проекти. Предлагаме безплатни консултации за клиенти при закупуване и застрояване на парцел.

Проектите се комплектоват с необходимите проектни части - Aрхитектура, Конструкции, Електро-инсталации, ВиК инсталации, Отопление и вентилации (ако се изисква), Енергийна ефективност, План за безопасност и здраве (ПБЗ). Изработват се проекти за Озеленяване, Геология, Технологична и др. ако се изискват от действащите разпоредби или по желание на клиента.

• Проекти за енергийно-ефективни мерки в общински и държавни сгради;

• Общински планове за управление на околната среда;

• Общински планове за градско възстановяване и развитие;

• Пилотни проекти, обучение и повишаване на капацитета;

• Управление на проекти;

• Техническа помощ за кандидатстване по оперативните програми.

 
 

Град:София
Адрес:ул. 6-ти септември 19, ап. 4
Телефон:02 9819228; 02 8732861; 088 8662915

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 10W-40 APISF/CC - 1 литър


0.515s