BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

ВЕНИ И КО

Фирма "ВЕНИ" е основана през 1992 г., от 1998 г. пререгистрирана на "Вени и Ко" ООД с основната дейност проектиране, производство и реализация на вътрешния и външния пазар на следните видове изделия и машини:

Ръчно водими електрокари – високо и ниско повдигащи;

Високоповдигачи за европалети с различни товароносимости и височини на подем;

Товарни колички за облекчаване на ръчния труд при товаро-разтоварни дейности.

Машините произведени от "Вени и Ко" ООД притежават запазена марка "VENI", сертифицирани са по "TUV" и притежават знака "CE"."Вени и Ко" ООД реализира своята продукция както на българския пазар, така и на пазари в Русия, Румъния, Унгария, Полша, Сърбия, Украйна, Казахстан, Турция, Македония, Литва, Сърбия, Нигерия, Мексико, Словакия, Беларус и др.


През последните години бяха разработени и произведени на базата на серийно произвежданите Ръчно водими електрокари следните машини:

• Четири-посочен Ръчноводим електрокар Високоповдигач KMSac.4W 1500/3,71;

• Ръчноводим електрокар Високоповдигач с противотежест и надлъжно изнасяне на вилиците KMRf.AC 1400/3,3;

• Ръчноводим електрокар Високоповдигач с противотежест, надлъжно изнасяне на вилиците, интегриран Виличен изравнител и Наклон на вилиците KMRf.AC.2FL 0826;

Електрокар Високоповдигач с надлъжно изнасяне на вилиците – РичТрак VRT 1670.


Най-новата разработка и вече реализиран на българския пазар е Eлектрокар с опорни рамена и седящ водач КM.RРS.


От съществено значение е, че „ВЕНИ и Ко" ООД извършва сервизна дейност за всички произвеждани и предлагани изделия, като поддържа постоянна складова наличност на резервни части за тях.
"Нашата цел е да сме не само по-добри, но и по-различни от нашите конкуренти чрез създаване и реализиране на нови продукти и по този начин постигане на най-широката възможна известност на нашето предприятие в бранша като символ на иновативност и качество".
                                                                                                                            
   "ВЕНИ и Ко" ООД

Град:София
Адрес:ул. Кутловица 51-53
Телефон:0887 916786
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 10W-40 APISF/CC - 4 литра


0.008s