BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

Вертикал Руси Манолов

Фирма „Вертикал" е създадена през 1990 год и е изцяло частна фирма., с основна дейност производство на медицинско оборудване и оборудване на линейки за спешна медицинска помощ. Фирмата е данъчно регистрирана с адрес на управление Р.българия, 6100гр. Казанлък, кв. Летището 104, тел./факс: 0431 62713,e mail: vertical_kz@abv.bg


 


Разполага със собствена материална база, намираща се на територията на гр. Казанлък на площ от 15 декара, на която са построени административна сграда и производствени халета - 4 декара, оборудвани с техника, отговоряща на изискванията за производство с високо качество.


 
Фирмата залага на високо квалифициран персонал, в резултат на което е в състояние да извършва качествено и в срок изпълнението на възложените поръчки.
Осъществен е пълен производствен цикъл в специализираните участъци: машинен, метален, бояджийски, шлифовъчен, монтажен, мебелен, шивашки и тапицерски.

Като производител с установен опит, утвърдени технологии и производствени възможности, фирмата ясно съзнава, че развитието и проспиритета и зависят от убедеността и доверието на клиентите в способността си да гарантира пълното задоволяване на очакванията им по отношение на качеството и условията на доставка на закупените стоки.
Основни клиенти са: здравните заведения, болници, частни клиники ,медицински центрове и лекарски кабинети. Вертикал е участвал и печелил търгове на


Министерството на здравеопазването, организирани от Световна банка за доставка на медицинско оборудване.


Основна дейност, с която се е наложила фирмата е оборудването на линейки.


Нашата система за управление на качеството е ефективен инструмент за постигане на ключовите параметри на дейността – конкурентно качество на произвежданите продукти, максимална удовлетвореност на клиентите, утвърждаване и разширяване на нашите пазари, повишаване ефиктивността на производството, финансова стабилност.

Фирмата притежава международен сертификат за качество ISO 9001:2008 год., регистрация за производство и търговия от Изпълнителната агенция по лекарствата към Министъра на здравеопазването на Р. България съгласно Закона за медицинските изделия и Директиви 93/42ЕЕС, 90/385 ЕЕС и 98/79ЕС, защитила е Европейска сертификация с резултати от лабораторни изпитания в Център за изпитване и Европейска сертификация в акредитирана лаборатория за оборудване на линейки за спешна помощ със съответно издадени сертификати .


 


Притежава сертификати от Център за изпитване и европейска сертификация в акредитирана лаборатория за болнични легла ,детски легла, кушетки за медицински прегледи, бебешки легла,болнични шкафчета, гардероби за персонал, маси, дюшеци и др.


 


Днес „Вертикал" има мисия за разширение на удовлетворените клиенти навсякъде по света.

 

Град:Казанлък
Адрес:кв. Летището 104
Телефон:043 162713
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Мото 2Т - 1 литър


0.008s