BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

ВИЛО БЪЛГАРИЯWILO SE (ВИЛО ЕВРОПЕЙСКО ДРУЖЕСТВО) е производител на висококачствените немски помпи WILO. Фирмата е със седалище и адрес на управление – Германия, Дортмунд, ул. Нордкирхенщрасе 100.

WILO SE е един от водещите производители на помпи, помпени системи за отопление, климатизация, водоснабдяване, отпадни и дренажни води.

WILO SE има над 140 годишна история и е петия в света производител на водни помпи.

Оборотът на фирмата за 2010 г. е – 1021.4 млн. евро

Нает персонал за 2010 г. – 1933 души в Германия и 6268 души по целия свят (в над 72 държави)

Фирмата има 10 (десет) завода.

Фирмата има над 60 дъщерни фирми в света, една от които е „Вило България" ЕООД

Нашата фирмена философия

Wilo предлага технология и професионализъм в производството и приложението на висококачествени помпи и помпени системи за отопление и климатизация, водоснабдяване и отводняване. Марката WILO и всички други продуктови марки, с търговска марка Wilo са олицетворение на технически постижения и ефективност.

За добрия имидж допринася и цялостната сервизна мрежа, изградена в Европа, Азия и Северна Америка. Ние представяме една нова и глобална маркова идентичност, която определя нашите сили, стойности и ориентация към клиента. Тази идентичност, чиято същност е новодефинираното позициониране на марката WILO носи основните послания на нашата международна фирмена организация.
Нашите успехи

WILO оптимизира своите помпи и системи с цел постигане на максимално КПД на база възможно най-ниски експлоатационни разходи. Така ние даваме своя принос в задоволяване на основните човешки потребности. Клиентите ни знаят, че се доверяват на продукт и услуга, които отговарят на най-високите изисквания в сградното строителство, комуналния сектор и индустрията.

 


Нашите мотиви

WILO си постави за цел да израсне на база комплексно и индивидуално задоволяване на нуждите на всеки клиент. Движението на водата е от решаващо значение за елементарните житейски нужди и за съхраняване на природата за бъдещите поколения. Ето защо ние целим, посредством достигане на по-висока ефективност и намаляване на разходите за живот, да осигурим икономически напредък за нашите дистрибутори, инсталатори, проектанти и разбира се и за крайните ни клиенти.

Нашите ресурси.

Нашата сила са хората, които работят при нас. Те реализират нашия предприемачески дух. За да обхване изцяло пазара и да отговори напълно на неговите нужди WILO групата разработи успешно цялостна производствена бизнеспрограма и раздели пазара на търговски региони. Двете неща целят да се работи гъвкаво и да се предотврати загубата на ресурси. Качество във всичко, целенасочен инженеринг, инвестиции и новаторски разработки, креативност и предприемчивост са нещата, които определят нашия начин на работа.

 


Нашето бъдеще.

С техническия напредък растат непрекъснато и изискванията за ефективност и надеждност на помпените системи за вода. На база това WILO разширява непрекъснато своето ноу – хау и засилва своето присъствие в различни пазарни сегменти. Ние сме свързани дълбоко с методите и принципите на немския инженеринг. В същото време ние поставяме на първо място в световен мащаб прогреса, иновациите и желанията на нашите клиенти. Wilo: Pumpen intelligenz.

 


Награди  • Награда за иновации от ВСК Ултрехт

  • Награда "Червена точка" за продуктов дизайн

  • Награда за ефективност на NRW / Германия

  • Focus Mobility международна награда за дизайн

  • Награда за защита на природата от Федералната Асоциация на немската индустрия

  • Награда за дизайн на NRW

  • Награда за защита на околната среда в индустрията


 


"Вило България" ЕООД е основана през август 2000 г. и е 100 % собственост на WILO SE. Вило България ЕООД вече разполага със сериозни референции в областта на енергийния, производствения и търговскя сектори. От 2002 г. фирма "Вило България" ЕООД е eдин от основните доставчици на помпи и помпени системи за водоснабдяване в повечето ВиК дружества в страната и основен доставчик на помпи за новите абонатни станции на "Топлофикация София" ЕАД и на 90 % от помпите на топлофикационните дружества в страната. Фирмата разполага с 25 сервизни бази в страната, централен офис в София и три регионални офиса. Вило България ЕООД разполага със складова база в София.

 

Град:София
Адрес:Д-р Г.М.Димитров 54
Телефон:0878 208794; 02 9701971; 02 9701979
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 10W-40 APISF/CC - 4 литра


0.028s