BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

Газови инсталации ДИМИТЪР МИХАЙЛОВ

От самото си създаване през 1992 год., фирмата извършва проектиране и изпълнение на разпределителни газопроводи, промишлени и битови газови инсталации, доставка и монтаж на газови котли. Извършва проверка на настройката на предпазно-отсекателни и предпазно-изпускателни клапани. Изработка на метални изделия и конструкции.

 


През 2007 год. получава безсрочно удостоверение по чл.36 от ЗТИП и е вписана в регистъра на ДАМТН за лицата, извършващи дейности поддържане, ремонтиране и преустройване на съоръжения с повишена опасност с регистрационен № В076, като лице, което извършва поддържане, ремонтиране и преустройване на съдове, работещи под налягане, тръбопроводи за водна пара и гореща вода, парни и водогрейни котли, газови съоражения и инсталации, горивни уредби и газови уреди за природен газ и втечнени въглеводородни газове.
От 08.10.2008 год ЕТ " Димитър Михайлов" е вписана в Централния професионален регистър на строителя и получава удостоверения за изпълнение на строежи със следния обхват:
Първа група: строежи от четвърта и пета категория

Трета група: строежи от трета категория


 

Град:Белослав
Адрес:ул. Св. Св. Кирил и Методий 66
Телефон:089 9945355

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 10W-40 APISF/CC - 1 литър


0.348s