BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

ГЕОГРАФСКА ИНФОРМАЦИОННА СИСТЕМА СОФИЯ

Географска информационна система - София ЕООД изгражда, поддържа и управлява информационна система на кадастралните, регулационните и застроителни планове за територията на Столична община.
Вече тринадесет години нашата мисия е да облекчаваме клиентите си, предоставяйки им необходимата и полезна за тях информация. Благодарение на високо квалифицираните ни служители и внедрената от нас информационна система за поддържане на цифрова кадастрална информация, ние комбинираме сигурност, актуалност и достъпност на различни видове географски данни.
Лесният достъп до информация е ключов момент в процеса към по-голяма ефикасност на работата ни. Затова ГИС - СОФИЯ ЕООД създаде и внедри съвременно ГИС приложение, предоставящо отдалечен достъп до цифровите данни на актуалния кадастър на Столична община през интернет.
Web базираното приложениеIsofmap използва наличните географски данни в поддържаната ни информационна система, като предоставя информация за недвижими имоти, тяхното местоположение, адрес, граници, устройствен статут, вещни права върху имотите и техните носители. Благодарение на приложението потребителите могат да получат информация по лесен и достъпен начин за основните характеристики, юридическите права и ограничения на даден имот.
Isofmap e изключително полезен на фирми за недвижими имоти, строители, инвеститори, предприемачи, брокери, други компании и частни лица с интереси относно недвижимите имоти на територията на Столична община.
Основните дейности на фирмата включват:  • създаване и поддържане в актуално състояние на кадастралните и устройствени планове на Столична община в цифров вид

  • поддържане на база данни за имоти, сгради, административни адреси и имена на улици като част от географската информационна система на Столична община

  • създаване и поддържане в цифров модел данните за собствеността върху поземлените имоти, сградите и самостоятелните обекти в сградите на територията на Столична община

  • създаване и поддържане на база данни и интернет регистри за: -строителните разрешения, издавани от Направление Архитектура и Градоустройство и от районните администрации на Столична община - удостоверенията за въвеждане в експлоатация на сградите, издавани от НАГ и от районните администрации на СО - база данни с архива на архитектурните планове на сградите, съхранявани в НАГ – СО и др.
Богатата база данни, с която ГИС- СОФИЯ разполага, позволява създаването на разнообразие от картографски продукти. Основните проекти, по които отделът работи са: изработване на карти за нуждите на общинската администрация и управлението. Изработване на тематични карти по поръчка на клиента. Изработване на карти в услуга на гражданите и гостите на София, каквато е и последната ни карта, предназначена за българските и чуждестранни туристи на столицата. Безценният диплян за всеки турист, включва: Туристическа карта на централната градска част, ортофотоплан - поглед от върха на същата територия, богата информация за забележителности, транспорт, туризъм и др.Друга основна дейност в работата на дружеството е онагледяването на земната повърхтност чрез аерофотоснимки. Фотограметричната дейност на ГИС-СОФИЯ е съсредоточена върху изработването на ортофотопланове за територията на Столична община в цифров и графичен вид. Дейността на отдела намира приложение в изработването и обновяването на топографски, кадастрални и специализирани карти. Прилагането на дигиталната фотограметрична система- PHOTOMOD на руската компания RACURS, чиито изключителен представител за България е ГИС- СОФИЯ, и високият професионализъм на обучените ни кадри, ни прави технологичен лидер на българския пазар.


 


През декември месец 2012 година, ГИС - София издаде своя най-нов продукт - Ортофотоатлас на Столична община в мащаб 1: 5000. Лимитираното издание е първият ортофотоатлас създаден в България. Съставен е от аерофотоснимки заснети през октомври 2011 година. Атласът визуализира ортофотокарти за територията на цялата Столична община, както и различни приложения на фотограметричните технологии.


 


Динамичното развитие на града и все по-осезаемата нужда от геопространствена информация, непрекъснато ни мотивира да предоставяме и усъвършенстваме услугите си в областта на географските информационни технологии и системи. Квалифицираният и мотивиран персонал на фирмата и високо технологичните ресурси, с които разполагаме ни позволяват да поддържаме сигурна, актуална и достъпна база данни, благодарение на които, предоставяме града във Вашите ръце.

 


 

Град:София
Адрес:ул. Сердика 5
Телефон:02 9307921; 02 9805852
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 10W-40 APISF/CC - 4 литра


0.018s