BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

ГЕОТОТАЛ

ГЕОТОТАЛ е дружество с ограничена отговорност, регистрирано през 1990 г.

 


ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ:

Комплексно инвестиционно проектиране; Устройствено планиране; Проучване и проектиране в областта на геодезията, фотограметрията и кадастъра; Географски информационни системи; Инженерна геодезия; Морска геодезия, геология и хидрогеология; Железопътно и пътно строителство; Промишлено и гражданско строителство; Научно-изследователската и внедрителска дейност; Специализирани геодезически дейности; Мониторинг на сгради и съоръжения; Подземна и надземна инфраструктура; Консултантска дейност; Експертизи; Управление на проекти; Супервайзорска дейност.

 


ПЕРСОНАЛ:

Работещите във фирмата (д-р инженер, инженер-геодезисти, архитект и др.) са специалисти в областта на научните изследвания и технологии и имат голям практически опит. Работили са по договори с водещи научни и стопански организации (БАН, УАСГ, НИИГиФ, Метропроект и др.) като експерти за решаване на важни научни и практически проблеми.

При реализирането на интердисциплинарни проекти ГЕОТОТАЛ включва в колектива си изявени специалисти и учени в съответната област.

За решаване на проблеми от правен характер ГЕОТОТАЛ работи в сътрудничество с нотариус и адвокат.

 


ТЕХНИЧЕСКО ОБОРУДВАНЕ:

ГЕОТОТАЛ разполага със собствено техническо оборудване производство на водещи фирми - GPS, прецизни тотални станции, дигитални нивелири, компютърна и офис техника. Всички процеси, свързани с измерване, обработка и оформяне на крайните резултати са автоматизирани.

 


ИНОВАЦИИ:

ГЕОТОТАЛ притежава единствената в България сканираща система ScanStation C10, производство на Leica-Geosystems, Швейцария, прилага модерната технология лазерно сканиране и е основател на ЦЕНТЪР ЗА ЛАЗЕРНО СКАНИРАНЕ в България.

 


ЛИЦЕНЗИ И СЕРТИФИКАТИ:

ГЕОТОТАЛ е лицензиран за извършване на проектантски дейности по ЗУТ, ЗКИР и притежава всички необходими застраховки.

ГЕОТОТАЛ притежава сертифициранa система за управление на качеството ISO 9001:2008, доказана със Сертификат TÜV Rheinland № 75 100 40620. 

Град:София
Адрес:кв. Лозенец, ул. Равнец 9
Телефон:02 9641910
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 10W-40 APISF/CC - 1 литър


0.228s