BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

ДЕЛФИН ПРОЕКТ-ЕКОТЕХНИКА

Делфин Проект Екотехника ООД е независимо българо-немско инженерно консултантско дружество, което развива своята дейност в сферата на пречистване на питейни, битови и промишлени отпадъчни води от 2000 г.

Офисът на дружеството се намира в София и в него работят, както инженери-технолози по пречистване на води, така и инженер-химици и строителни инженери.

Фирмата разполага и с технически персонал от експерти, необходими за цялостно работно проектиране по всички части – технологична, машинна, архитектурна, конструктивна, електро, КИП и А, ВК, ОВ и т.н.

Нашата сфера на дейност обхваща три области:А Инженеринг:Предлагане на консултантски и проектантски услуги, както и участие във всички фази на проучване и строителство, включително съпътстващата инженерна дейност във водния сектор:

- водоснабдителни системи и съоръжения;

- канализационни системи и съоръжения;

- пречиствателни станции за питейни води;

- пречиствателни станции за битови и промишлени отпадъчни води;

- управление на твърди отпадъци (проектантски и консултантски услуги при строителството на сметища и депа за твърди отпадъци).Б Услуги:- предпроектни проучвания, анализи, оценки и експертизи;

- планиране и изпълнение на аналитични измервания и експерименти на място;

- проектиране по всички части в съответните фази на инвестиционния процес;

- консултации, проектен контрол и координация, изготвяне на тръжни документи;

- реконструкции и модернизация;

- изработване и изпълнение на проекти за проучване и развитие;

- въвеждане в експлоатация, анализ и оптимизация;

- обучение на персонала, организация на курсове и семинари;

- подпомагане на интернационални бизнес контакти.В Проучване и развитие:- прилагане на нови биотехнологии в пречистването на отпадъчни води (напр. пречистване на отпадъчни води с екстремофилни микроорганизми, повишаване на биологичното разграждане на примесите във водата (остатъчен ХПК), използване на нови биореактори с фиксирана биомаса);

- развитие на концепции за пречистване, съобразени с конкретните местни условия;

- партньорство в проектите за проучване и развитие;

- развитие на нови технологии в третирането на води, ориентирани към оборотно водоснабдяване, оборотни технолологични линии, продукция и възстановяване на елементи от отпадъчната вода с цел повторната им употреба и др.;

- внедряване на висококачествени пречиствателни технологии, като ускорена въглеродна адсорбция, йонен обмен, мембранни процеси, селекция на химичните реагенти за коагулация и утаяване и др.Д Учебни курсове и работни семинари за повишаване на квалификацията:- Делфин Проект Екотехника ООД си сътрудничи с различни фирми за развитие на проекти в областта на опазване на околната среда. Един от успешните проекти „Учебен курс по третиране на води" е създаден с цел обмяна на опит между експерти от страните в Югоизточна Европа – България, Румъния, Македония, Сърбия и Черна гора.В тясно сътрудничество с Техническия Университет Хамбург-Харбург, Германия и Университета за Архитектура, Строителство и Геодезия - София от една страна и реализиращи ежедневно инженерни задачи от друга, наша главна и постоянна цел е да прехвърлим новите познания и разработки в науката на практика, винаги, когато това е целесъобразно от техническа, екологична и икономична гледна точка.ДЕЛФИН Проект Екотехника ООДАдрес:

1202 София

ул. "Тимок", № 4, ет. 6

Тел.: +359 2 / 931 98 55

Факс: +359 2 / 931 98 56

Е-mail:delphineco@aster.net

Web-site:www.delphineco.com  - в реконструкцияУправители:

Проф. д-р инж. Иван Секулов

Инж. Красимира КузмановаЗа контакти:

Инж. Красимира Кузманова 

Град:София
Адрес:ул. Тимок 4, ет. 6
Телефон:088 8834472; 02 9319855
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 10W-40 APISF/CC - 1 литър


0.009s