BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР I БУРГАС

Дентален център 1 Бургас ЕООД е лечебно заведение за доболнична дентална помощ, в което работят 15 дентални лекари, от които трима са без специалност и специализират във „Факултет по дентална медицина„ София. Останалите са със следните специалности: един лицево-челюстен хирург, трима орални хирурзи, един ортодонт, двама протезисти, един терапевт, един пародонтология и лигавични заболявания, един детска дентална медицина.

 


 


"Дентален център I- Бургас" ЕООДразполага с нов супермодерен 3D апарат, последен модел в дигиталната образна диагностика на "Planmeca", вече е в услуга на пациентите. Иновативният апарат "Planmeca ProMax 3D Mid", който е финландско производство, е единственият в страната.


С помощта дигиталния рентгенов апарат с 3D на глава могат да бъдат направени всички възможни лицево-челюстни изследвания – панорамни снимки, цефалографски, ортопантомограми, телерентгенограми, снимки на синуси, на темпоро-мандибуларна става, 3D на глава и отделни сектори от нея.

Обхваща се цялата дентална област, което дава изключително детайлна и точна информация за горна и дол¬на челюст, глава. По отношение на образната диагностика "Planmeca ProMax 3D Mid" е възможно най-оптималното решение за ортодонтски, пародонтологични, както и за изследвания на темпоро-мандибуларни стави и синуси. Изключително широко приложение намира и в имплантологията и в лицево-челюстната хирургия.

Интелигентният и мултифункционален рентгенов апарат може да се ползва не само от стоматолози, но и от ортодонти, неврохирурзи, ортопеди, хирурзи, специалисти по уши, нос и гърло.


"Чрез апарата се получава ясен триизмерен образ за състоянието на пациента. Облъчването с 3D скенера е минимално и е 4-5 пъти с по-ниско лъчево натоварване за пациента от това на алтернативния Кугел. Качеството на образа е изключително високо, с по-добра разделителна система, получават се прецизни снимки".

Процесът в този вид диагностика е чист, тъй като не се използват опасни химикали. Не се налага снимката да се филмира, а веднага след края на диагностиката пациентът получава снимката на хартиен носител

 


 


В Дентален център 1 Бургас ЕООДима операционен блок, състоящ се от предоперационна, операционна и следоперационна зали, стаи с легла за временно наблюдение до 48 часа, манипулационна и съблекалня. Операционната зала е добре оборудвана и разполага с апарат за обща упойка. Стерилизацията се осъществява в стерилизационна зала.

 


В центъра се извършват следните услуги:

- терапия – лечение на кариеси, пулпити и периодонтити.

- пародонтология и лигавични заболявания – лечение на пародонтоза, гингивити, стоматити и др.

- протезиране – изработват се всички видове подвижни и неподвижни протезни

конструкции, Като се ползуват методите Адапта , моделно леене , металокерамика ,

керамика с цирконий, протези на стави, валпласт система, биопласт система.

- ортодонтия – лечение на зъбно-челюстните аномалии с подвижни апарати, апарати за бързо разширение, брекети, миниимпланти.

- хирургия – екстракция на зъби, реплантация на зъби, лечение на абсцеси и флегмони, операции за отстраняване на ретинирани зъби, апикални остеотомии, цистектомии, операции на синуси, пародонтална хирургия. Отстраняват се слюнчени камъни от канала на жлезите, както и екстирпация на подчелюстна жлеза .Извършва се лечение на фрактури на челюсти и лицеви кости. Отстраняват се доброкачествени тумури на челюстите и меките тъкани, вземат се биопсии и др.

- физиотерапия – лекарственна йонофореза при лечение на зъбни гангрени, периодонтити, пародонтопатии, УВЧ, микровълни, магнит, дарсонвал, радар, лазер, изследване за фокус, ЕОД, корозионен потенциал и др.

 


гр. Бургас

ул. Александровска 120


Работно време:

от Понеделник до Петък

от 08:00 - 20:00 часа


Почивен ден:

Събота и Неделя

Град:Бургас
Адрес:ул. Александровска 120
Телефон:056 831939; 056 831933; 056 831935
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 15W-40 APISF/CC - 4 литра


0.005s