BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

ДКЦ 2 Бургас

Лечебното заведение е сертифицирано за качество на управление ISO 9001:2008.


в "ДКЦ – ІІ Бургас " ЕООД функционират кабинети по следните специалности:


Кардиология

Неврология

Хирургия

Акушерство и гинекология

Детски болести

Очни болести

Урология

УНГ болести

Ендокринология

Вътрешни болести

Ортопедия и травмотология

Ревматология

Физиотерапия и рехабилитация.

Извършват се високо специализирани изследвания: доплерово изследване на съдовете, вело–тест на сърдечно-съдовата система, ехокардиография, аудиометрия.


Клиничната лаборатория е добре оборудвана, разполага с: автоматичен хематологичен анализатор, автоматичен биохимичен анализатор, апарат за имунологични анализи, апарат за хемостаза. Извършват всички видове хематологични изследвания, коагулация, биохимични изследвания, изследвания на електролити, микроелементи, хормони, микробиологични изследвания. Участва в сиситемата за външен „контрол на качеството" на изследванията. Възможност за получване на резултати по Интернет.

Звеното за Образна диагностика разполага с нова апаратура за рентгенова и ехографска диагностика, с цветен доплер. Извършват се всички видове рентгенографии и контрастно рентгеново изследване на храносмилателната система, Ултразвукови изследвания на коремни органи, щитовидна жлеза, млечни жлези и др. Притежава необходимите лицензии за работа.

Физиотерапията разполага с апарати за: Магнитотерапия, Ултразвуков терапевтичен апарат, Апарат за високочестотна терапия, Апарат за микровълнова терапия, .Апарат за нискочестотни и интерферентни токове, Галваностат, Бипулсатор, Система за турбоиндукция и лечение, Кварцова лампа и Кабинет по лечебна физкултура.

 


Диагностично-консултативен център II Бургас работи по договор с НЗОК.


В центъра се издават медицински документи- болнични листове, рецепти, протоколи, бележки; мед.свидетелства за работа у нас и в чужбина, за всички категории шофъори, за ученици и др.


В центъра се извършват специализирани и профилактични прегледи по договори с Доброволни Здравноосигурителни фондове:  • Дженерали закрила ЗО

  • ЗОК ЦКБ Здраве

  • ЗОФ Вайс Медика

  • Токуда ЗОФ

  • ЗАД Алианц България живот


Диагностично-консултативен център II Бургас работи от 07.30-19.30 часа всеки работен ден.


Лечебното заведение е достъпно за трудно подвижни лица.
 

Град:Бургас
Адрес:бул. Демокрация 94
Телефон:056 820145; 056 820148

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 10W-40 APISF/CC - 4 литра


0.012s