BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

ДКЦ СВЕТИ ГЕОРГИ ПОБЕДОНОСЕЦ

ДКЦ "Свети Георги Победоносец" ЕООД е лечебно заведение за специализирана извънболнична медицинска помощ, изпълняващо мисията по предпазване, възстановяване и укрепване здравето на населението. Като наследник на бившата Военна болница, дружеството продължава традицията за качествено обслужване на пациентите и висок професионализъм на специалистите, като осъществява съвременна, научно-обоснована и високо ефективна консултативна, диагностично-лечебна и рехабилитационна помощ на болни български и чуждестранни граждани. ДКЦ получи акредитационна оценка за цялостна дейност – "отлична" с пет звезди за срок от пет години от Временна Експертна Комисия по Оценяване /ВЕКО/ и Акредитационен съвет към Министерство на здравеопазването, а също и Сертификат за Система за управление на качеството съгласно ISO 9001:2008.

Профилактичното начало е основен принцип залегнал в организацията на работата на лечебното заведение. Към ДКЦ функционират следните кабинети за специализирана медицинска дейност: хирургичен, терапевтичен, очен, кардиологичен, неврологичен, кожно-венерологичен, пневмологичен, УНГ, АГ, педиатричен, урологичен, онкологичен, физиотерапевтичен и ЛКК; клинична и микробиологична лаборатория; лаборатория за образна диагностика: скенер, рентген, ехограф, особено се акцентува на профилактиката на рака на млечната жлеза, чрез прецизни изследвания със съвременен ехограф и рентгенов апарат – мамограф, като на разположение е и специалист онколог-хирург.

За извършване на високоспециализарите изследвания, като велоергометрия, холтер, доплер, ЕЕГ, ЕМГ, функционално изследване на дишането, горна и долна ендоскопия и други, ДКЦ "Свети Георги Победоносец" ЕООД работи със следната апаратура: система за компютърна дигитална рентгенография, рентгенови апарати за графии и скопии, скенер, висок клас ехограф с цветен доплер, мамограф, велоергометър, ЕКГ холтер, фиброгастроскоп, фиброколоноскоп с видеокамера, колпоскоп, ректоскоп, авторефрактометър, доплер за интракраниални и периферни съдове, електромиограф, апарат за изследване на хормони и много други.

ДКЦ "Свети Георги Победоносец" ЕООД разполага и със стационар с операционна зала. При нас се извършват конвенционални безкръвни операции на хемороиди и фисури. В ДКЦ на функционален принцип работи и Център за профилактика и борба с остеопорозата, разполагащ с последно поколение медицинска апаратура – "DEXA-DPX Pro" за измерване на костната плътност.

Освен с Националната здравноосигурителна каса, ДКЦ "Свети Георги Победоносец" ЕООД успешно работи и с много здравноосигурителни фондове: "Дженерали Закрила ЗО" АД, "ЗОК България Здраве" АД, "ДЗИ - Здравно осигуряване" АД, ОЗОФ "Доверие" АД, "Общинска Здравноосигурителна каса" АД, "Евроинс – Здравно осигуряване" ЕАД, ЗОК „Надежда" АД, ЗОД "Булстрад Здраве" АД, "ДОМ Здраве" АД, ЗОК "ЦКБ Здраве" ЕАД, "ЗОФ ДАЛЛБОГГ: Живот и здраве" ЕАД и др.

Град:Бургас
Адрес:ул. Ванче Михайлов 1
Телефон:056 875840
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 15W-40 APISF/CC - 4 литра


1.469s