BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

ДП Коцилкови - ИППДП ЕООД

Дентална клиника КОЦИЛКОВИ е сред водещите дентални практики в България. Тя е оборудвана с най-съвременните технологии в денталната медицина.

Вече над 10 години нашата мисия е запазването и поддържането на денталното здраве на нашите пациенти. В основата на нашата практика е индивидуалният подход и съобразяването на лечебния план с характерните особености и изисквания на всеки пациент.

Екипът ни е воден от непрекъснатия стремеж към усъвършенстване и повишаване на своята квалификация, за да продължим да осигуряваме профилактика и лечение, съответстващи с най-високите съвременни стандарти.

ИСТОРИЯ

Д-р Коцилков и д-р Георгиева завършват висшето си образование по стоматология във Факултета по Дентална медицина към Медицински университет – София през 1999г. и през 2000г. започват съвместната си практика.

През 2001 г. д-р Коцилков спечелва конкурс и е назначен за хонорован асистент в катедра „Пародонтология", ФДМ към МУ-София.

През 2005 г., след спечелен конкурс, д-р Коцилков започва специализация в катедра „Пародонтология".

През 2006 г. д-р Коцилков е назначен за редовен асиситент в катедра „Пародонтология".

През 2007 г. д-р Коцилков придобива специалност „Пародонтология и заболявания на оралната лигавица" и е назначен за старши асистент в катедра „Пародонтология".

През 2007 г. д-р Георгиева започва работа в областта на ортодонтията.

През 2008 г. д-р Коцилков завършва образователен курс по пародонтология и имплантология в унверситета в Хайделберг.

През 2009 г. д-р Георгиева започва работа в областта на триизмерната обаботка и запълване на кореновите канали.

През 2009 г. отваря врати новата дентална клиника КОЦИЛКОВИ.

Д-р Коцилков е член на Български Зъболекарски Съюз (от 2000 г.), на Българското Научно Стоматологично Дружество (от 2001 г.) и на ITI - International Team for Implantology (от 2010 г.).Д-р Георгиева е член на Български Зъболекарски Съюз (от 2000 г.)Д-р Коцилков има множество научни публикации и редовно презентира клиничната си и научна дейност на национални и международни форуми.

Град:София
Адрес:ул. Карлово 7
Телефон:089 8781299; 02 4918500
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 15W-40 APISF/CC - 4 литра


0.005s