BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

ЕВРОГРУП-33

"ЕВРОГРУП-33" ЕООД е инженерингова и търговска фирма с основен предмет на дейност в областта на автономните електрозахранвания, предлагаща комплексни решения за стационарни и мобилни, надеждно защитени системи с широк спектър от приложения.


Продуктовата ни листа включва пълна гама захранващи устройства – стационарни, специализирани и с общо предназначение, като дизел генератори и зарядни устройства, инвертори, UPS устройства, захранвания с акумулаторни батерии от различни електрохимични източници, както и комплексни системи за захранване и защита на консуматорите. Предлагаме оловно-киселинни, никел-кадмиеви, капсуловани и отворен тип акумулаторни батерии, както и портативни и мобилни пакети от литиеви, никел-металхидридни, сребърно-цинкови, цинково-въздушни и други акумулаторни батерии. Тяхното високо качество е гаранция за надеждност и икономичност на предлаганите решения в дългосрочен план, при ниско ниво на съотношението цена/експлоатационен живот.


"ЕВРОГРУП – 33" ЕООД осигурява пълен гаранционен и следгаранционен сервиз на предлаганите продукти на територията на цялата страна, предлагайки обслужване на високо професионално ниво от обучени и сертифицирани специалисти и в съответствие със сервизната политика на производителя.


Нашите специалисти са обучени в централите на VISA - Италия и Salicru - Испания.


Еврогруп-33 ЕООД има разработена и внедрена интегрирана система за управление на качеството по стандарт ISO 9001:2008 с обхват:


 Директен внос на всички видове батерии;

 Доставка, монтаж и сервизно обслужване на дизел-генератори и UPS устройства;

 Асемблиране на батерийни пакети.
Продуктовата ни листа включва пълна гама захранващи устройства – когенерационни системи; дизел-генератори; инвертори; непрекъсваеми токозахранващи устройства ( UPS ); соларни лампи със светодиоди за улично осветление; фотоволтаични панели; вятърни генератори; зарядни устройства; фенери и широка гама батерии – оловни, потребителски, индустриални, специални, акумула-торни и батерийни пакети.

Високото качество на предлаганите от нас продукти е гаранция за надеждност и икономичност на предлаганите решения в дълго-срочен план при ниско ниво на съотношението цена/ експлоатационен живот.
Еврогруп-33 ЕООД извършва широка гама от дейности и услуги по предпроектна консултация, избор на необходимото оборудване, доставка, инсталиране, пълен гаранционен и следгаранционен сервиз на предлаганите продукти на територията на цялата страна.


    За гарантиране на коректни партньорски взаимоотношения със своите клиенти при извършване на гаранционна и извънгаранционна сервизна дейност, фирмата ни има застраховка "Професионална отговорност" на стойност 200 000 лева.

Акумулаторният център на Еврогруп–33 ЕООД в Пловдив е оборудван със специализирани технически съоръжения, гарантиращи високото качество на предлаганите услуги и изработените пакети акумулаторни батерии.

     Еврогруп-33 ЕООД е официален дистрибутор и сервизен партньор за България на водещи световни производители на дизел генератори, UPS и акумулаторни батерии, прилагащи стандарти за качество и одобрения за работа като ISO 9000, 9001, IEC, VdS, TUV, EC, UL и др. - гаранция за високото качество на изделията.


 Наши клиенти и партньори са:

Министерство на Външните Работи; Министерство на Правосъдието; Висш Съдебен Съвет; ЛВБ на Народното Събрание; АЕЦ – Козлодуй; Асарел-Медет АД; Елаците Мед АД; ВЕЦ Своге; ДПССВ; РайфайзенБанк ЕАД; Алфа Банка; ЦКБ-АД-клон Пловдив; "КОЦ- Велико Търново"; МБАЛ Света Каридад; Медлайн Клиник ООД; МЦ Сонел Фарма; АББ България; Сименс ЕООД; Либхер; Технополис; Кауфланд; Практикер; МегаПарк София; МОЛ Галерия АД; Далкиа Енерджи Сървисис ЕАД; Топлофикация; Близу Медиа енд Броудбенд ЕАД; БТК АД; Гранд хотел Пловдив; Бул-Рент София АД; Биовет – Пещера; Международен Панаир АД; Винпром Пещера АД; Топломаркет-Хасково; Багира; Ел Контрол; Лекси; Викиват ЕООД;


Партньори:


VISA - Italy


Една от водещите фирми производителки на дизелови генератори с филиали в цял свят. Предлага решения за аварийно захранване в диапазона от 9 до 2000 kVA;


SDMO - France


SDMO днес е сред 3-те най-големи производители на електрически генератори. SDMO проектира, произвежда и инсталира електрогенериращи агрегати между 1 и 3300 KVA в стандартната си гама от продукти. 


GenPower - Turkey


Един от водещите производители на дизелови генератори в Турция, с изразено представителство на всички континенти. Предлагат мощности от 10kVA до над 2263kVA.


SALUCRU - Spain


Salicru Испания, произвежда UPS системи предпочитана марка от държавни институции и домове. UPS-те са разделени в няколко серии, като се стремят да покрият максимален пазарен дял.


Tecxus - Germany


Tecxus Europe GmbH предлага повече от 350 различни видове батерии за всички популярни устройства - за цифрови фотоапарати, видеокамери или мобилни телефони.


EEMB- China


Компания, специализирана в производството на богата гама от батерии като: Li-SoCL2, Li-MnO2, Li-SO2, Li-Ion, Ni-CD, Ni-MH, Li-Polymer и алкални.


PKCELL - China


Shenzhen Pkcell Battery Co. Ltd е една от най-големите компании за производство на батерии в Китай. Основни направления в производството са – алкални батерии, бутони, литиеви батерии, Li-SOCl2, литиеви железни батерии, NiMh и NiCd акумулаторни батерии, както и Li-ion акумулаторни батерии.


Power Sonic - UK


Power Sonic Europe Ltd e създадена през 1970 година и е доказан производител на оловно-киселинни акумулатори на световните пазари. Предлага широка гама батерии на разумни цени.


MOTOMA - China


MOTOMA POWER CO.,LTD е една от големите компании за производство на оловни батерии в Китай. Основните направления в производството са в развитието на технология на производство на оловни батерии и опазване на околната среда.


BSB - China


Световен производител номер едно на VRLA акумулатори за микро UPS индустрията.


CSB - China


Водещ производител на индустриални батерии в Китай.


 


Можете да ни намерите и на сайта на http://bg.marketkonekt.com


 

Град:Пловдив
Адрес:к-с Ори Билдинг, бул. България 4, вх. Д5
Телефон:032 664311; 032 664377; 032 969011
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 15W-40 APISF/CC - 4 литра


0.007s