BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

ЕЛЕКТРОИНВЕНТ

Фирма "Електроинвент" ООД е създадена през 1990 година и е изцяло с частен капитал. Основни дейности на фирмата са разработване и производство на изделия в областта на електротехниката и силовата електроника. От 2007 година фирма "Електроинвент" е сертифицирана по ISO 9001.


 


Една от основните дейности на фирмата е производство на честотни инвертори и АС серво задвижвания. Честотните преобразуватели се произвеждат с U/f и Вектор Контрол управление за асинхронни ел. двигатели. Преобразувателите от серията ELDI с U/f управление са предназначени за окомплектоване с АС ел. двигатели с мощност от 0.37кW до 75.0кW. Серията ELDI/V с Вектор Контрол се произвежда в диапазона от 1.1кW до 75.0kW . Основните приложения на честотните преобразуватели са: управление на асансьори, кранове, екструдери, регулиране на помпи и вентилатори, управление на текстилни машини, транспортни линии и конвейри, дървообработващи машини.


Гамата АС Серво задвижвания ELAS е разработена за работа с ел. двигатели с мощност от 0.55kW до 11.0kW. Задвижванията осигуряват широк диапазон на регулиране, високи динамични параметри, реализиране на режими на управление по скорост, момент и по позиция. Основните сфери на приложения са: управление на CNC машини, роботи, многофункционални машини, позициониращи системи, системи за автоматизация на производството, печатарски машини.


Електроинвент също така се занимава с производство (монтаж и тестване) на електронни модули - специализирани драйвери за управление на мощни IGBT модули, електронни блокове за сигнална и управляваща електроника. Изделията се произвеждат изцяло по документация на водещи световни фирми в областа на силовата електроника и са предназначени 100% за износ.


Във фирмата се извършват дейности свързани с проектиране, изработване и монтаж на ел. табла предназначени за промишлеността.


Електроинвент има отдел за доставка и продажба на активни и пасивни електронни елементи: IGBT транзистори и модули; диоди; диодни и изправителни модули; тиристори и тиристорни модули; кондензатори - SMD и електролитни; SMD и силови резистори; „Touch" панели; LCD модули; релета; Solid State релета; варистори; вентилатори; охладители. Електроинвент е официален представител на фирма Song Chuan Europa GmbH и на фирма Celduc relays.
Фирмата има изградена дистрибуторска мрежа в България, като има представители в Пловдив, Бургас, Русе, Варна, Добрич, Пазарджик, Севлиево.


 


 


 
 

Град:София
Адрес:бул. Черни връх 43
Телефон:02 8621406; 02 8623096; 02 8622406
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Мото 2Т - 1 литър


1.205s