BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

ЕЛПРОМ ЗЕМ АД

Елпром ЗЕМ АД е български производител на електродвигатели и хидрогенератори.

С повече от 60 г. опит в конструиране, производство, монтаж и ремонт на ел. двигатели и хидрогенератори, ние сме сред лидерите в този сектор и една от водещите в региона.


Нашите продукти и услуги са както следва:


 


I.Хидрогенератори

   -Асинхронни – солидната конструкция гарантира дълга и безпроблемна експлоатация. Приложими изключително в малки ВЕЦ до 1 MW.

   -Синхронни до 100 MVA – надеждния дизайн и високата енергийна ефективност са гарантирани от успешната симбиоза между оптимизиран производствен процес, дългогодишен опит и постоянен контрол на качеството.


 


II.Електродвигатели

   -Ниско напрежение – трифазни, асинхронни, с накъсо съединен ротор или с контактни пръстени. Подходящи за общо индустриално приложение.

   -Високо напрежение – трифазни, синхронни и асинхронни, с накъсо съединен ротор или с контактни пръстени. С мощност до 10 MW и напрежение до 10.5 kV, моторите са конструирани да поемат тежки режими на работа и са особено подходящи за минната и рудодобивната промишленост, различни преработвателни процеси, за напоителни и пречиствателни системи.


 


III.Инженерингови услуги

   -Активни части за хидрогенератори и електродвигатели – производство на нови и ремонт на статорни и роторни намотки, използвайки двете най-разпространени изолационни системи – Global VPI и Resin Rich.

   -Конструиране на специални машини (ел. мотори и генератори) – по специфично задание и съгласно технически ограничения, предоставени от клиента.

   -Модернизация с повишаване на ефективността – благодарение на защитен патент за рехабилитация на хидрогенератори с повишаване на енергийната ефективност до 14,2%, процеса спомага за подобрение на показателите на машината, което се отразява благоприятно на крайния резултат.


 


IV.Услуги в завода

   -Комплексни електрически тестове – богатото оборудване и лабораторията ни предлагат много възможности за дефектоскопия и различни изпитания на въртящи електрически машини.

   -Механична обработка – разполагаме с хоризонтални и каруселни стругове, борверги, абканти, газорезна машина, CNC металообработваща машина и други.

   -Прецизно лазерно рязане на детайли с размери до 1500х3000 мм.

   -Металооформящи услуги с различни преси до 2000 т.

   -Ремонт на въртящи машини:

     oремонт на хидрогенератори – всички аспекти на ремонт и поддръжка, вкл. дефектоскопия, монтаж и демонтаж, почистване, аварийни ремонти, подмяна на активни части;

     oремонт на ветрогенератори – подмяна на активни части, почистване, електрически тестове.

     oремонт на електродвигатели – за високо и ниско напрежение, променливотокови (AC) и постояннотокови (DC) – тягови за локомотиви , вкл. пренавиване, твърд и мек бобинаж, резервни части, изпитания.

   -Други услуги – динамичен баланс, електрически и геометрични замервания, термовизия, измерване на вибрации и въртящ момент и други.


 


V.Услуги на обекта

   -Абонаментно сервизно обслужване – проверка на основните възли на агрегата, функционални проверки и предписание за правилна експлоатация.

   -Аварийна помощ – спешна диагностика, дейности за отстраняване на аварията, ремонт на ротор и статор, възстановяване на намотки, подмяна на спомагателно оборудване, баланс и центроване.

   -Диагностика и изпитания - вибрационен анализ; контрол на линейни величини на корпусно-призматини детайли; баланс на въртящи машини; термовизия; измерване и анализ на въртящ момент, напрежения, токове, мощности, енергия, cos φ, пулсации, несиметрия, хармоници (до 49-ти) на тока и напрежението, вектори на тока и напрежението, еднофазни и трифазни мрежи, трифазни четирипроводни мрежи.

   -Резервни части – всички видове материали, детайли и възли за електродвигатели и хидрогенератори.

Град:София
Адрес:бул. Рожен 41
Телефон:02 9360367
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 10W-40 APISF/CC - 4 литра


0.007s