BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

ЕСТИМА КМ

 1. Нотифициран орган за оценяване съответствието на асансьорите и техните предпазни устройства


Асансьори:  • EО изследване на типа за асансьори

  • Краен контрол

  • Проверка на единичен продукт

  • Осигуряване качеството на продукта

  • Пълно осигуряване на качеството


Предпазни устройства:  • ЕО изследване на типа

  • Съответствие с типа чрез случайни проверки

  • Пълно осигуряване на качеството


Дружеството има собствена лаборатория за изпитване на асансьори. Лабораторията извършва изпитвания на асансьори на мястото на монтажа, като разполага със собствен транспорт и собствени технически средства.


Изпитванията на предпазните устройства се възлагат на лаборатории - подизпълнители, които са одобрени от нас и от ДАМТН, и с които имаме сключени договори.


Разполагаме с квалифициран персонал с достатъчен опит в областта на проектирането, технологиите, а вече и в оценяване на асансьорите.


Всички членове на персонала са преминали вътрешно фирмено семинарно и практическо обучение по процедурите за оценяване и изпитване и са одобрени от ДАМТН.


Отделни членове на персонала са преминали: курсово обучение по системи на качеството, неколкократно семинарно обучение по основни аспекти на оценяване на съответствието, провеждани у нас от водещи европейски експерти. 2. Нотифициран орган за оценяване съответствието за електромагнитна съвместимост (ЕМС) на електрически и електронни съоръжения


 


2. Нотифициран орган за оценяване съответствието за електромагнитна съвместимост (ЕМС) на електрически и електронни съоръжения


 


3. Орган за технически надзор на съоръжения с повишена опасност:  • Асансьори

  • Повдигателни съоръжения


Техническият надзор е инспекционна дейност на съоръжения с повишена опасност по Закона за техническите изисквания към продуктите . Осигуряването на тази дейност от лицензиран орган е задължение на ползвателите на съоръжения.


 


"ЕСТИМА КМ" има офиси в гр. София, гр. Пловдив, гр. Варна и гр. Бургас

Град:София
Адрес:бул. Ген. Едуард Тотлебен 34, сграда 5, ет.2
Телефон:02 9522159; 02 9515453
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 10W-40 APISF/CC - 4 литра


0.072s