BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

Ин витро клиника ОЛИМЕД Варна

Ин витро клиника "ОЛИМЕД – Варна" е основана през 1997 г. от Д-р Маргарита Монастирска. Центърът функционира като частно медицинско заведение за лечение на безплодие. Фундаменталният принцип на работа се заключава в индивидуален подход за към всяка двойка и всеки отделен пациент. Клиниката е сред малкото здравни заведения, които работят целенасочено и задълбочено в областта на мъжкия стерилитет. Доц. Цветан Цветков е сред малцината андролози в страната, като същевременно е и Национален консултант по акушерство и гинекология. Мъжкият стерилитет е често неглижиран, а изследванията показват, че в около 50% от случаите той е причина за невъзможността на двойката да зачене по естествен път. В клиниката са въведени и най-новите методи за извличане на годна семенна течност чрез пункция на семенните канали. Един подход, който дарява бащинство вече на хиляди мъже.

"Олимед" има изградена мрежа от консултативни кабинети по ин витро и репродуктивни проблеми. Такива звена функционират в Добрич, Силистра, Разград и Шумен.

"Олимед" разполага със стационар от болнични легла, приемно-консултативен кaбинeт, кaбинeти за гинекологични, урологични и ендокринологични прегледи; сектор за асистирана репродукция и криoбaнкa за съхранение на замразени ембриони и биonрoдyкти.

Оперативните гинекологични интервенции се извършват в операционните зали на Хирургическата болница "Темелков", в която е разположена и "Олимед".

Клиниката инвестира много време и ресурси в изучаване и прилагане на най-новите методи и технологии в областта на асистираната репродукция. "Ин витро" е относително нов и бурно развиващ се дял от медицината, който "усвоява" изключително бързо научните достижения в образната диагностика и специализираната апаратура.

В "Олимед" е въведена система за постоянно повишаване квалификацията на лекарите и специалистите, което макар и скъпо начинание, се доказва като далновидна инвестиция. Човешкият ресурс и научният напредък са двата фактора, които дефинират нашите добри резултати и позитивен имидж. Горди сме, че в екипа ни се открояват изявени специалисти.

Най-силния тласък за развитие на клиниката бе даден със старта на Националния фонд за Асиситирана репродукция. От друга страна, годините на усърдна и последователна работа, дадоха на "Олимед" незаменимо конкуретно предимство на опит, рутина и устойчивост. 

Град:Варна
Адрес:ул. Алеко Константинов 5
Телефон:052 600027; 087 8107820; 087 8107821
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 15W-40 APISF/CC - 1 литър


0.009s