BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

И-ТРЕЙНИНГ

 "И-Трейнинг" ООД е българска компания за присъствени, дистанционни и комбинирани обучения по мениджмънт, маркетинг и продажби. Чрез онлайн системата e-training доказаните традиционни методи се обединяват с новите технологии, което позволява значително снижаване на разходите.


Нашата основната цел е да ви подпомогнем при изграждането на модерна маркетингова визия, като ви предоставяме бизнес обучения и актуална информация за най-добрите управленчески и маркетингови решения, основаващи се на дългогодишна практика и пазарен опит.


e-Training е общност на доказани професионалисти и експерти – минималното изискване за членство е докторска степен. Вече над 5 години членовете й имат за цел да подпомагат практиката с най-новите научни бизнес разработки в областта на маркетинга и мениджмънта под формата на специализирани обучения и консултантски проекти.


 


Девиз: "Знанието няма собственик!"


 


Фирмени обучения


e-Training предлага практически, интерактивни фирмени обучения с много бизнес казуси и ролеви игри, водени от хора с опит в съответната област. Всички вътрешно фирмени обучения са съобразени с конкретните потребности на компанията, която ги поръчва и съвременните бизнес тенденции.

Фирмени обучения се създават индивидуално за съответната организация и отговарят на специфични изисквания, които всяка компания поставя в зависимост от фирмените цели и нивото на служителите, участващи в обучението.


 


Отворени обучения


Присъствена форма на обучения. Традиционна интерактивна форма на обучение, в която:

• Съдържанието се представя под формата на 40% обобщена теория от практиката, 45% - индивидуални упражнения, ролеви игри, групово решаване на казуси, тестове и 10% - анализи и 5% - даване на обратна връзка.

• В обучението се използват средства, които са типични за съвременния тренинг и практически казуси за разрешаване от реалната практика.

• Всеки модул завършва с упражнение за самостоятелна подготовка и последващо представяне пред останалите участници, допринасящи за развиване на умения за анализ и създаване на „поглед отстрани" към съответното умение.

• Дискусиите и обратната връзка подпомагат обучаемите да си изградят навици за самостоятелен анализ за бъдещи ситуации в реални условия, където те ще трябва самостоятелно да се справят.

• Дава се възможност на всеки за индивидуални консултации с обучаващите по казуси и проблеми от практиката на обучаемите.  


 


Дистанционни обучения


e-Training предлага разработването на дистанционни обучения за нуждите на вашата компания.

Основни ползи за вас от дистанционното обучение са:

- Разработка на обучение конкретно за нуждите на вашата компания и екип

- Без откъсване от работа, пътуване и пр.

- Снижаване на разходите за обучение с 35-80%

e-Training e уникална система за обучение, която съчетава изпитаните методи на традиционното обучение с най-новите технологии. Притежаваме редица обучаващи софтуерни продукти и системи. Предлагаме ви най-добрите решения и професионални съвети в зависимост от нуждите ви и конкретния случай. Индивидуалния подход е в основата на успешното удовлетворяване на всички клиентски изисквания и постигането на най-добрите резултати.

Град:София
Адрес:жк. Младост 1, бл. 40 вх. 1 ап. 45
Телефон:02 8776515; 088 5607724
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Мото 2Т - 1 литър


0.28s