BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

Клиника ВАЛОРКлиника ВАЛОР е първата специализирана клиника по ортодонтия в България. Специалистите в нея предлагат и осъществяват лечение на проблеми с подреждането и срещането на зъбите посредством всички видове съвременни ортодонтски апарати и техники /снемаеми апарати, вестибуларни или лингвални брекети, микроимпланти, Orthocaps/.

Лечението се провежда на пациенти от широк възрастов диапазон. Най-често те са в най-подходящите за ортодонтско лечение възрасти – 7-9 и 10-14 г. Нараства обаче и броят на т.нар. „ортодонтски възрастни" пациенти, които имат желание и нужда да подредят зъбите си, за да решат естетични или да подготвят решаването на пародонтологични или протетични проблеми, както и на най-малките пациенти - 3-4 годишни деца с кръстосана захапка отпред или встрани или загубили зъбче, за което трябва да се запази мястото. При необходимост от хирургическа намеса по време на лечението, както и от консултация с друг специалист по дентална медицина, можете да се доверите на някой от водещите специалисти, с които клиниката е установила дългогодишно плодотворно сътрудничество.


Екипът на клиниката се състои от трима ортодонти - проф. Валентин Мутафчиев, д-р Александър Мутафчиев и д-р Галин Гаврилов, както и от любезен и компетентен асистиращ персонал от шест човека. На място има представител и на зъботехническа лаборатория, което позволява изработката на ортодонтските апарати в рамките на часове. Продължаващият стремеж за професионална квалификация на целия екип се реализира в редовни участия в български и международни конгреси, конференции и срещи.


Освен отличната подготовка и непрекъснатото усъвършенстване на екипа от професионалисти в клиниката, важен фактор за успешното провеждане на лечението е използването материали на водещи световни производители и фирми (3M Unitek, ORMCO, GAC и др.). Основна цел е  работата с такива продукти, които да позволят съчетаването на оптималната ефективност на лечението с комфорта за пациента, леснота за поддържане на стриктна орална хигиена, удобство за работа и най-високите европейски медицински стандарти.


Клиниката е модерно обзаведена , за да се осигури удобство както за пациентите, така и за персонала. Разполага с два съвременно оборудвани кабинета с три работни места; дигитален рентген, позволяващ направата на необходимите за ортодонтското лечение рентгенографии, както и с лекционна зала.


Още от самото й създаване, в клиника Валор се използват високоспециализирани индивидуални решения относно денталното и компютърно оборудване и информационните системи. Системното надграждане на оборудването позволява безпрепятствената работа и оптималното обслужване на нашите клиенти.

На разположение не само на пациентите на клиниката, но и на външни пациенти е дигиталният ортопантомограф SIDEXIS. Сред неговите основни преимущества са:

• значителното намаляване на лъчевото натоварване за пациента в сравнение с конвенционалните рентгенови апарати;

• възможност за допълнителна обработка на получените изображения; прецизност и леснота на анализа на рентгенографиите;


Важна част от дейността на клиника Валор са и системно провежданите курсове за продължаваща квалификация за колеги. В основната част от тях се демонстрират и обсъждат определен брой тематично подбрани клинични случаи.


Отличният краен резултат, висококачественото обслужване, приятелската атмосфера и коректното отношение, както и максималната удоволетвореност на пациентите са пряко следствие от стремежа ни да осъществим мисията си - реализирането на водещите ортодонтски стандарти в България.


 

Град:София
Адрес:ул. Плиска 54
Телефон:02 9552319; 02 9526125; 088 7971207
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 10W-40 APISF/CC - 4 литра


0.005s