BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

КСЕЛА БЪЛГАРИЯ

Блокчетата за зидария YTONG са универсален материал за изпълнение на фасадни и вътрешни стени на жилищни, обществени, промишлени и селскостопански сгради. Те са незаменими и при преустройства и реконструкции на съществуващи обекти.Специалистите оцениха безспорните предимства на блокчетата: с YTONG се работи бързо, лесно и чисто. Превъзходната им топлоизолационна способност гарантира значителна икономия на енергия за отопление през зимата и за климатизация през лятото. Зидарията от YTONG е много по-лека от зидариите изпълнени с традиционните зидарски материали. По този начин се снижава натоварването върху конструкцията на сградата и се създават условия за по-доброто им земетръсно осигуряване, при това с намалени количества бетон и армировка.Блокчетата YTONG се произвеждат по екологична, безотпадна и енергоспестяваща технология и при строг контрол от следните традиционни, екологично чисти суровини: пясък, цимент, негасена вар и вода.КСЕЛА предлага на пазара у нас новите блокчета YTONG extrA+ - висок клас топлоизолационна зидария, създадена за нуждите на съвременното устойчиво строителство. Материалът постига коефициент на топлопроводност 0.09 W/mK, т.е с над 40 % по-нисък от този на сухата чамова дървесина. Еднослойна зидария с дебелина само 30 cm има коефициент на топлопреминаване по-нисък от референтната стойност за външни стени, посочена в Наредба № 7 за енергийна ефективност. Стените от YTONG "дишат" като по този начин спомагат за поддържането на оптимална влажност в помещенията и създават здравословен микроклимат.

Сградите, построени с новия YTONG extrA+, могат лесно да постигнат най-високия клас по енергийна ефективност. Топлоизолационната зидария от YTONG extrA+ позволява да се избегнат скъпите и нетрайни изкуствени изолации по фасадите, като при това сравнително тънките стени увеличават чистата жилищна площ.


КСЕЛА вече предлага и минералните топлоизолационни плочи Ytong Multipor. Те се произвеждат от природните суровини пясък, вар, цимент и вода. Благодарение на техните предимства, се улеснява поставянето им и значително се съкращават част от процедурите.


Свръхлекият YTONG Multipor e:

Ефективен топлоизолационен материал на минерална основа

Произведен от чисти естествени суровини като всички продукти с търговската марка YTONG.

Уникално високотехнологично изделие, ооткриващо нови хоризонти пред създаването на сгради с най-висок клас на енергийна ефективност .

Отлична пожарозащита, недостижима за останалите материали за топлоизолация.

 

Град:София
Адрес:кв. Кремиковци, промишлена зона
Телефон:02 8193343
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 10W-40 APISF/CC - 4 литра


0.009s