BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

ЛОЗАНОВА 48

От 1994 г. агенция за преводи „Лозанова 48" развива и усъвършенства основната си дейност, писмени и устни преводи, за корпоративни клиенти, държавни институции и физически лица.

В стремежа си непрекъснато да увеличава добавената стойност за клиента, Лозанова 48 ООД внедри първа в бранша инструменти, като назначаване на преводачески екипи на трудов договор, софтуерен продукт за компютърно подпомаган превод SDL TRADOS Synergy 2007 Business и система за управление на бизнеса, осигуряващи стабилно качество, висока производителност и по-ниска себестойност на продукта.

Лозанова 48 ООД работи в съответствие със сертифицирана по ISO 9001:2008 система за управление на качеството, в която са интегрирани изискванията за предоставяне на преводачески услуги на европейския стандарт БДС EN 15038:2006.

Създадената организация осигурява изпълнение на специализирани, експресни преводи и легализация на документи. Оборудването гарантира прецизна техническа обработка, превод на схеми и чертежи, сигурна и навременна комуникация, както и опазване и съхранение на информацията.

Лозанова 48 ООД предлага услугите превод, редакция, локализация, форматиране, предпечатна подготовка, заверка и легализация на документи от институциите и посолствата в Република България, както и съответните консултации.

Основните езици, от и на които Лозанова предоставя писмени и устни преводи, са официалните езици на Европейския съюз, балканските езици, литовски, латвийски, фински, шведски, норвежки, датски, нидерландски, китайски, японски, корейски, виетнамски, арабски, иврит, хинди, персийски, латински. Центърът за преводи предоставя и преводи с други езици.

Областите, в които Лозанова 48 ООД има доказан професионален опит, са: българско и международно законодателство, достиженията на правото на ЕС (acquis), икономика, финанси, околна среда, медицина, химия, биология, техника, технологии, енергетика, строителство и архитектура, човешки ресурси, управление на проекти, IT, реклама и т.н.

Ние сме убедени, че преводаческият бизнес е част от „креативната индустрия" тъй като творчеството е смисълът на нашата работа. Убедени сме, че печалбата не се изразява само във финансов резултат, а и в дълготрайно партньорство и взаимно доверие.

 

Град:София
Адрес:Данте 2
Телефон:02 9587615; 088 5328211; 087 9355303
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 15W-40 APISF/CC - 1 литър


8.836s