BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

ЛОРА МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР

Вече 10 години екипът на центъра предлага доболнична медицинска помощ в 20 различни области на медицината. Наши лекари с дългогодишен опит и утвърдена практика работят с нова и съвременна медицинска апаратура за диагностика и лечение на различни заболявания. Използват се традиционни и алтернативни методи на лечение, сред които най-застъпена е хомеопатията.

Стремежът ни е да предоставяме медицински услуги с отлично качество при персонално отношение към всеки, обърнал се за помощ към нас пациент.

Центърът функционира в 3 филиала:

- ул. "Позитано" 10 /специалисти, Неотложна помощ, Рентгенов сектор/

- бул. "Христо Ботев" 10 /специалисти/

- бул. "Гоце Делчев", бл.76, партер /Неотложна помощ, Служба по трудова медицина/


Филиалът на МЦ "Лора" на ул. "Позитано" № 10 е разположен на няколко етажа. На партерния се намира регистратурата на лечебното заведение. На втори, четвърти и шести етаж на сградата в добре оборудвани кабинети работят акушер-гинеколози, дерматовенеролози, кардиолози, невролози, хирурзи, офталмолози, ендокринолози, уролози, гастроентеролози и др.

Центърът има сключен договор с НЗОК, специалистите извършват диспансеризация и разполагат с голям брой направления. Обслужват се частни пациенти и пациенти на доброволни здравноосигурителни дружества. Също така пациенти на семейни лекари от цяла София, сключили договор с МЦ "Лора" за осигуряване на 24-часова непрекъснатост на здравни грижи, съгласно изискванията на НЗОК.
Центърът за жената разполага с лекарски кабинети от следните специалности - Акушерство и гинекология, Мамология, Онкология, Естетична дерматология /процедури с дермални филъри, Ботокс, мезотерапия и др./, Хомеопатия, Анестезиология, Вътрешни болести и Гастроентерология.

На пациентите се предлага по-качествена и достьпна медицинска доболнична помощ - платени медицински услуги по избор на пациента; обслужване на пациенти от доброволните здравноосигурителни дружества.

На телефони - 953 05 80, 953 33 56 и 0896 694 001 пациентите могат да си запишат час за консултация и преглед на място.


Работното време на центъра е:

- от понеделник до петък: от 8.00 до 20.00 часа;

- събота: от 8.00 до 14.00 часа;

- неделя – почивен ден.


Филиалът на бул. Гоце Делчев бл.76 работи денонощно. "ЛОРАМЕД" ООД организира профилактични медицински прегледи и изготвя анализи за здравния статус на персонала. Изготвя оценка на риска, провежда обучения по безопасност и здраве при работа и обучения за квалификационни групи по електробезопасност. Друго направление в дейността са консултации и изготвяне на базов модел документи, описващи цялата дейност, която дадено Дружество трябва да извършва във връзка с осигуряването на безопасни условия на труд, превенция на риска и здравето на работещите, режим на труд и почивка, графици за работа и изготвянето на трудово - правно регламентирани документи.


НЕОТЛОЖНОТО ЗВЕНО на МЦ "Лора" работи ДЕНОНОЩНО.

На разположение са екипи от висококвалифицирани специалисти - медицинска сестра, педиатър, терапевт и шофьор. Звеното разполага със собствен автопарк и лекари, които извършват при необходимост домашни посещения.

Неотложното звено към МЦ "Лора" има нови телефони:

• Филиал на ул. "Позитано"10 - 0879 826 370

• Филиал на бул. "Гоце Делчев", бл.76 /партер/ - 0879 826 373

 

Град:София
Адрес:ул. Позитано 10
Телефон:02 9808065; 02 9530580
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 15W-40 APISF/CC - 1 литър


0.009s