BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

ПГ ПО ХИМИЧНИ ТЕХНОЛОГИИ АКАД. НИКОЛАЙ ЗЕЛИНСКИЙ

Специалности:  • Екология и опазване на околната средаТази специалност обхваща всички технологични и технически проблеми по опазване на околната среда.

Завършилите тази специалност ще могат да подбират подходящ режим на работа, да подбират технологични и технически средства за опазване на околната среда

   • Технологичен и микробиологичен контрол в химични производства
Тази специалност изучава технологията на производството, физико-химичните свойства на суровините и материалите, изискванията на държавните стандарти. Учениците усвояват методите на химико-технологичният микробиологичен и биологичен контрол, служат си с държавните стандарти и могат да осъществяват системен и всеобхватен контрол и анализ на получените резултати.

   • Химични продукти и технологии
Тази специалност е универсална, свързана с основните производства в химическата промишленост. Завършилият специалността трябва да може да организира и контролира технологичните процеси, да умее да работи в системата на автоматизираните и непрекъсваеми процеси, да преобработва получена информация, да взема решения.

   • Автоматизация на непрекъснати производстваТази специалност е свързана на автоматизацията на конкретни технологични обекти. Завършилите могат да извършват монтаж, експлоатация и ремонт на системи за автоматизация на отделни възли.

   • Технология на фармацевтичните и парфюмерийно-козметични продуктиИзключително перспективна специалност, изучаваща технологията на производството, свойствата на суровините и материалите, използвани във фармацевтиката и производството на парфюмерийни и козметични продукти. Завършилите тази специалност ще намерят своята реализация в аптечното дело, козметичната и парфюмерийната промишленост и търговия.

   • Системно програмиранеТази специалност е свързана с подготовката на специалисти, умеещи да инсталират и конфигурират различни операционни системи и софтуерни продукти, обновяващи или контролиращи технологични процеси, както в производството, така и в бизнеса.

Завършилите ще могат да програмират на съвременни езици за програмиране: C++, Java и Visual Basic, да работят с бази от данни, да създават мултимедийни приложения и WEB сайтове

   • Икономическа информатика


Това е актуална специалност, която отговаря на изискванията на съвременните фирми, използващи високо интелигентни технологии и софтуерни продукти


Специалността дава знания за системи за бизнес приложения, основани на авангардни софтуерни и хардуерни решения: системен анализ, средства и технологии за изграждане на фирмени WEB сайтове, моделиране и решаване на бизнес задачи, администриране на сървър бази от данни, информационна сигурност.

 

Град:Бургас
Адрес:жк. Изгрев, до, бл. 53
Телефон:056 881227; 056 881224; 056 880856
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 10W-40 APISF/CC - 1 литър


0.009s