BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

Пюър Уотър

Pure Water предлага доставка на диспенсери за пречистване и филтриране на вода –алтернатива на диспенсерите за бутилирана вода.
Ние сме основен партньор за България на Международната компания Waterlogic. Нашите продуктите отговарят на най-високите хигиенни норми и стандарти и притежават всички значими за индустрията сертификати


 

Нашата мисия е да е представим на българския пазар концепция за консумация на чиста питейна вода от източника.
Употребата на филтриращи и пречистващи диспенсери позволява да се редуцира значително негативното влияние върху околната среда:

• Намалява отделянето на въглероден двуокис и др. вредни емисии:

• Намалява изхвърлянето на отпадъци:

• Намалява изразходването на енергия:

• Намалява зависимостта от нефт и остатъчни суровини:

Диспенсерите се свързват към централен водоизточник /водопровод/, пречистват водата и я дозират топла, студена, газирана или със стайна температура т.е. заместват разпространените до момента диспенсери за бутилирана минерална вода.
Основните предимства на тази технология са:

- Спестява разходи в повечето случай от 30% до 50 % от сумата която плащат комтаниите за доставка на минерална вода на служителите си;

- По-лесно администриране и осчетоводяване на разходите;

- Без нужда от съхранение и подмяна на галони;

- По-големия капаците на охлаждане и затопляне на водата предполага нуждата от по-малък брой диспенсери. 1 диспенсер на Waterlogic би могъл да обслужва между 50 и 150 потенциални консуматори.
Продуктовото портфолиото на Pure Water включва разнообразие от POU /point of use/ филтриращи и пречистващи диспенсери, които се свързват към директен водоизточник.

• Тяхната основна функция е не само да подобрят вкусовите качества на водата предназначена за питейни нужди, но и да я пречистят от всички опасни за здравето замърсители.

• С оглед специфичните нужди на клиента и качеството на водата в определения регион, ние предлагаме най-удачното оборудване.

• Дизайна им е естетически издържан и е подходящ както за офиси, така и за публични локации.

• Pure Water предлага на своите клиенти разнообразие от аксесоари и резервни части с оглед дългогодишната употреба на оборудването.

Осигурявайки на вашите служители и гости свежа и чиста вода през целия ден, доказано намалявате умората, увеличавате концентрацията и осигурявате по-добра и ефективна среда за работа.

 

Град:София
Адрес:бул. Цариградско Шосе 387
Телефон:02 8741046
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 15W-40 APISF/CC - 1 литър


0.158s