BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМА ВЪВ ВАРНА ОТ АВЕ КОМЕРС- РЕГИСТРИРАНЕ НА ФИРМИ

„АВЕ КОМЕРС" ЕООД от 1990 г предоставя административни услуги и консултации по регистрация на фирми; всякакви промени - включително в наименование; седалище, адрес на управление, управители, съдружници, дялово участие, капитал, дружествен договор и т.н; прехвърляне на предприятие и дялове; пререгистрации, прекратяване и заличаване на търговци и граждански дружества, публикуване на годишни финансови отчети- ГФО и обявяване на други актове.

 


Вече повече от 22 години обслужваме административно и консултираме хиляди търговски дружества и еднолични търговци. Много от утвърдените, включително и в национален мащаб Варненски фирми в различни области на икономиката, са започнали дейността си, получавайки начален старт чрез нас.

 


"АВЕ КОМЕРС" ЕООД работи в екип с утвърдени специалисти в областта на данъчното и счетоводно обслужване, както и с юристи с дългогодишен стаж, така че ще Ви помогнем да вземете правилното решение относно това какъв вид регистрация би Ви дала възможност за най-безпроблемна и изгодна за Вас работа, като се съобразим с огромния обем данъчни, осигурителни и юридически изисквания към Вашия бизнес.


 

 


ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?  • Комплексна и реална услуга:


"АВЕ КОМЕРС" ЕООД Ви предоставя пълната услуга по вписване на регистрации, пререгистрации, промени, прекратяване, заличаване на фирми и обявяване на актове, когато имате нужда от тях. Ние предлагаме комплексна услуга, включваща съобразяване на правните, икономически и данъчни аспекти при избора на правно - организационната форма за Вашия успешен бизнес, като правната страна на услугите, предоставяни от нас се обслужва от правоспособен адвокат.

 


Ние не се занимаваме с продажба на бланки или машинописни услуги, а Ви предоставяме възможност да ползвате цялостна услуга - от проверката на името на бъдещата Ви фирма, до получаване на удостоверение за регистрация, печат и необходимите допълнителни регистрации, за извършване на законна дейност от фирмата Ви.


   • Безплатна консултация:


Предоставяме Ви безплатна консултация, относно най-подходящия за Вас и Вашия успешен бизнес, вид фирма.


   • Спестяваме Ви:


Спестяваме Ви чакането по опашки и ходенето до търговския регистър към Агенцията по вписванията.


   • Без нотариални заверки:


Няма да Ви изпращаме при Нотариус, за да си заверявате заявленията. Това означава, че Ви спестяваме по 6 лева от нотариални такси за всяко заявление. Например за регистрация на ЕТ иначе би Ви се наложило да ходите до нотариус и да платите 6 лв за заверка на заявление, а при нас спестявате тази такса и тази разходка и всичко става с едно посещение в офиса ни.


   • Безплатна услуга от нас за удостоверение за актуално състояние:


Без допълнителна наша такса, по Ваше желание, след съответното вписване, получавате удостоверение за актуално състояние с вписан в него ЕИК по БУЛСТАТ и без да е необходимо допълнително да се регистрирате в НАП и НОИ.


   • И най-важното:


От 1990 г "АВЕ КОМЕРС" ЕООД успешно осъществява административно обслужване на граждани и фирми.


Работим в екип със счетоводители, правоспособни юристи със завиден стаж, а при нужда и с консултанти от национален мащаб, като нашата цел е коректното, компетентно и ефективно обслужване на нашите клиенти.


 

 


От 2008 г "АВЕ КОМЕРС" ЕООД Ви съдейства в изпълнението на задълженията Ви по Закона за счетоводството за публикуване на годишните Ви финансови отчети- ГФО, като Ви предоставя възможност да направите това в едни от най-големите и популярниспециализирани интернет издания - on-line, лесно, бързо, без никакви формалности, в удобен за Вас формат, като:  • публикуването става незабавно


  • незабавно получавате удостоверение за публикуван финансов отчет


  • плащате отложено

Град:Варна
Адрес:ул. Дръзки 13
Телефон:052 630087; 088 6432833; 088 8349286
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Мото 2Т - 1 литър


0.08s