BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

РУДМЕТАЛ

'Рудметал' АД – гр. Рудозем е частно акционерно дружество специализирано в подземен рудодобив и минно строителство, като притежава две концесии за добив на подземни богатства:


   • От 2001 г. "Рудметал" АД е собственик на рудник "Димов дол", а на 05.02.2002 г. сключва концесионния договор за добив на оловно-цинкови руди от находище "Димов дол".


   • Втората концесия на "Рудметал" АД  е за добив на скално-облицовъчни материали, мраморен брекчоконгломерат от находище "Дълга усойка" – община Рудозем. Суровината по своя вид и структура е уникална за страната и света. Срещат се два основни декоративни типа: светлосив и розов. Във връзка с нея дружеството има намерение да построи най-модерното предприятие за обработка на скално-облицовъчни материали.


 


"Рудметал" АД е вписано в Регистъра на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор за извършване на дейности по поддържане, ремонтиране и преустройване на:


   • Конзолни кранове;

  • Мостови и конзолни кранове и релсовите пътища към тях;

  • Подвижни работни площадки;

  • Кранове стрелови тип, монтирани на автомобили или на самоходни или несамоходни шасита.;


 


"Рудметал" АД притежава и лиценз за частна охранителна дейност и има собствен взривен склад за съхранение на взривни материали.


 


За контакти:

Седалище и адрес на управление:

4960, гр. Рудозем, Промишлена зона

тел.: 359 306 533 35

факс: 359 306 531 25


 

Град:Рудозем
Адрес:Промишлена зона, ул. Промишлена зона
Телефон:0306 53335; 0306 53125
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Мото 2Т - 1 литър


0.029s