BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

САЛВИС ФАРМА

Салвис Фарма ООД

Добaвяме стойностСалвис Фарма ООД е частна българска компания, специализирана в маркетинга, вноса и дистрибуцията на лекарствени продукти, медицински изделия и хранителни добавки. Наши партньори, доверили се на високото качество на услугите ни по различни проекти са Novartis Consumer Health Switzerland, Novartis Pharma Services AG Basel, Sanofi Aventis Group.

 


Салвис Фарма ООД притежава разрешения за митническо складиране, внос на лекарствени продукти, търговия на едро с лекарствени продукти, търговия на едро с медицински изделия и удостоверение за регистрация на склад за хранителни добавки. При вноса, съхранението и дистрибуцията на лекарствени продукти спазваме принципите на добрата производствена и дистрибуторска практика и имаме внедрена система за управление на качеството по стандарта ISO 9001:2008.

 


Ние предлагаме, както цялостно представяне (пълен пакет от услуги) на нашите партньори и клиенти, така и отделни елементи, необходими за бизнес присъствието им на фармацевтичния пазар в България:

   • Цялостен маркетинг - проучвания на пазарните сегменти, стратегическо планиране, бюджетиране, управление на продуктово портфолио или на отделни продукти

  • Регистрация и поддържане на досиета на лекарствени продукти и регистрация на цени

  • Внос на лекарствени продукти, мостри на лекарствени продукти за клинични изпитвания, медицински изделия и хранителни добавки.

  • Съхранение - разполагаме с нова и съвременна складова база с РЗП 2000 кв. м. с условия за съхранение на лекарствени продукти при специален температурен режим

  • Дистрибуция на лекарствени продукти, медицински изделия, хранителни добавки в аптечния канал

  • Управление на продажбите и обучени екипи медицински търговски представители, специализирани в работа с търговци на дребно (аптеки) и лекари (специалисти и общопрактикуващи лекари)

  • Осигуряване и поддържане на система за Лекарствена безопасност


Разполагаме с екип от мотивирани, високо-квалифицирани и обучени служители, които се стремят да разбират нуждите на клиентите, да търсят работещи решения и имат опит в работата в международна среда.


Ние имаме амбицията да се превърнем в най-качествения доставчик на българския пазар на маркетингови услуги, консултантски услуги в областта на лекарствената регулация, търговско представителство и внос на лекарствени продукти. Нашите основни инструменти за постигане на тази цел са поддържането на жива връзка с пазара и постоянно усъвършенстване на вътрешнофирмената система за управление на качеството.

 
 

Град:София
Адрес:ул. Димитър Пешев 5
Телефон:02 9732299; 02 9732687

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Мото 2Т - 1 литър


0.222s