BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

СЕРВИЗМЕД

От основаването си през 1994 г. „Сервизмед" е основен разпространител на американския производител „3М" за територията на страната, за продуктите им с приложение в сферата на медицината и здравеопазването .


 


С развитието си фирмата разширява своята номенклатура продукти и се насочва основно в областта на инвазивната кардиология и кардиохирургията.
Всеки от търговските ни представители е отговорен за една от продуктовите линии, чиито дистрибутор сме. Така имаме възможност за директен контакт с болници, частни клиники, както и със самите специалисти, когато това е необходимо.


 


Работим гъркаво и отговорно във всички аспекти на партньорствата ни– условия за доставки и плащане, получаване на акуратна информация относно продуктите и услугите на фирмата.


Служителите ни имат регулярни продуктови обучения, позволяващи адекватна реакция и информация при всеки един постъпил въпрос или създала се проблемна ситуация.


"Сервизмед" притежава разрешителни за търговия с лекарствени средства и медицински изделия, удостоверение за управление на качеството и складова база с лиценз за съхранение на предлаганите от нас продукти.


В срещи с нашите партньори – клиники и лекарите-специалисти в тях, представителите ни запознават с новите и съществуващите възможности, правят тестове на продукти и клинични проучвания от различно естество.
Държим на обратната връзка от клиентите и партньорите ни – така знаем с какво да обогатяваме продуктовите си линии и винаги да отговаряме на изискванията им. Участваме в конгреси, симпозиуми и други прояви на международно ниво, които носят знания и нови компетенции на хората в екипа ни, с цел да сме подготвени за нововъведенията и да следим тенденциите. Най-често фирмата участва с представителен щанд, на който партньори и специалисти могат да зададат своите въпроси и да получат информация, да осъщесвят партньорски контакти с нас.


 


„Сервизмед" ООД е и спонсор на определени събития и прояви.


 
Част от нашите клиенти са лечебни заведения, като:
• УНСБАЛ Света Екатерина ЕАД;

• СБАЛССЗ - НКБ ЕАД;

• Болница Лозенец;

• УМБАЛ Света Анна - София;

• Военномедицинска академия - гр. София;

• МБАЛСМ Н. И. Пирогов - гр. София;

• МБАЛ Токуда Болница - София;

• УМБАЛ Александровска ЕАД;

• УМАЛ Свети Георги ЕАД - гр. Пловдив;

• УМБАЛ Свети Врач - гр. Сандански;

• УМБАЛ Света Марина - гр. Варна;

• МБАЛ Пловдив;

• Кардиологичните отделения на множество регионални болнични заведения;

• Частни кардиологични центрове: СМДЛ Кардиолайф, МБАЛ Хигия и др.


Превързочните консумативи и средствата за обездвижване (имобилизационни консумативи) са основното, с което присъстваме на аптечния пазар.


Развитието на пазара и пазарния дял на фирмата зависят основно от качеството и конкурентоспособността на предлаганите продукти и производители. Поради тази причина фирма "Сервизмед" ООД работи в България като дистрибутор на производители с добра репутация и качествени продукти:
– представяме пълната продуктова гама за здравеопазване на производителя, с основен акцент върху покривни и защитни консумативи, превързочни продукти, консумативи за имобилизация, ЕКГ-наблюдение, стерилизационна апаратура и продукти;
AngioDynamics – английска компания с множество нововъведения, предлагаща алтернативна лазерна терапия за варикозни вени – EVLT;
Terumo – производител на медицински консумативи от Япония. Представляваме направленията за кардиохирургия и инвазивна кардиология. Допълваме продуктовата гама за трансфузионна хематология и за продуктите за грижа за диабетици;
AGA Medical corp. – устройства за затваряне на предсърдни дефекти по инвазивен път.

 
Фирмата ни си партнира с представители на малки и средни фирми в страната и по света, с цел да планира и осъществява взаимни ползи, като по този начин развиваме себе си и пазара.

 

Град:София
Адрес:кв. Красна поляна, ул. Добротич 329A
Телефон:02 8105959; 02 8105954; 02 8105969
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 10W-40 APISF/CC - 4 литра


0.033s