BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

СЖС БЪЛГАРИЯ

С 67,000 служители, над 1,200 офиса и лаборатории в 150 страни, групата SGS е световен лидер в областта на контрола и сертификацията на стоки и услуги. SGS е призната като еталон за качество и независимост.


 


Основана през 1878 година в Руан, Франция, като фирма за контрол на зърно, през 1919 година в Женева е преобразувана в Société Générale de Surveillance S. A.


 


На 18 февруари 1991 г. официално е регистрирана СЖС България ЕООД и е основаван централен офис в София. В настоящия момент функционират оперативни офиси в Бургас, Варна, Русе, представителства в Пловдив и Плевен. СЖС България ЕООД управлява акредитирани лаборатории за анализ на зърнени култури, микробиологични изследвания и генномодифицирани организми, както и лаборатории за анализ на строителни материали и анализ на нефтопродукти.


 


С дейността си ние допринасяме да се докаже съответствието на стоките с изискванията на договорите, да се увеличи бързината и ефикасността при извършването на търговските сделки, да се намалят рисковете и улеснят кредитните процеси. Изключителната коректност, професионализъм, ефективност и дискретност на нашия контрол водят до непрекъснато увеличаване на търсенето на нашите услуги, до разширяване на обема и обхвата им. Ние непрестанно приспособяваме услугите си към изискванията на пазара, за да удовлетворяваме по-пълно потребностите на клиентите си.


 


Основни услуги, предлагани от СЖС България ЕООД:


 


Контролни услуги

Сертификация на системи, продукти и услуги

Лабораторни анализи


 


Нашето име означава:

Независимост


 


Нашата роля е да осигурим контрол по договорните изисквания или оценка на действителното състояние, като трета независима страна. Издаваните от нас документи са обективни и обосновани.


 


Коректност


 


Ние гарантираме пълното запазване на търговската тайна на нашите клиенти. От морални съображения не изпълняваме контрол по договори за продажба на оръжие и боеприпаси.


 


Професионализъм


 


Ние предлагаме натрупания опит и знания на висококвалифицирани специалисти, удовлетворявайки напълно изискванията на клиентите си.


 


Качество


 


Качеството на работа е вътрешен договор и приоритет във фирмата ни.


 

Град:София
Адрес:бул. Цар Освободител 25А
Телефон:02 91015; 02 9818143
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 15W-40 APISF/CC - 1 литър


0.005s