BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

СИЕЛА

Регистрирана през януари 1991 г. като бизнес-консултантска компания и издателска къща на водещи юридически издания, Сиела е компания вече с почти 20 годишна история. Сега е утвърдена като едно от водещите издателства и разработчик на информационни системи в областта на правото и бизнеса.


 


Издателство Сиела разполага със собствена печатница и публикува над 250 нови заглавия годишно в областта на правото, икономика, публицистика, здраве, популярна психология, учебници, справочници, енциклопедии, художествена литература и др. Сиела е издател на водещите български автори, както в художествената, така и в специализираната литература.


 


Сиела е лидер в предлагането на правни и справочни информационни системи, които се ползват от всички държавни и административни структури, както и от фирми и лица от частния сектор.


 


Сиела има разработени 15 софтуерни, информационни продукта, поддържащи актуални и в архив нормативни документи и текстовете на българското законодателство, административни процедури, европейско законодателство, българското законодателство в превод на английски и руски език, както и продукти, специализирани в отделни области – информационно облужване със законодателните рамки, регламентиращи областите образование, енергетика, строителство, счетоводство, външнотърговски режим, медии и новини. Вариантите за ползване на информационните системи предлагат най-удобния и достъпен начин за потребителя да достигне бързо до необходимата информация, чрез инсталация на личния компютър, ползване на информацията директно в интернет или от сървър на Сиела, работа директно от всеки компютър от флашка или с десктоп-инсталация на системите.


 


От 2006 г. Сиела става производител и доставчик на софтуерни услуги. 2006 – 2007 г. компанията създава "Национален Образователен Портал" под шапката на МОН. През 2007 г. Сиела успешно изпълнява проект "Развиване и опериране на главната интеграционна система на електронния сектор" като част от създаването на електронно правителство в Република България. През 2008 г. система за "Гласово разпознаване на българския език" е разработена съвместно от Сиела с учените от БАН.


 


Сиела е ангажирана с всички големи проекти на Българското електронно правителство, в това число и с Интеграционната система за Електронно правителство, порталът на Националния Търговски регистър, дигитално въвеждане на Националния Търговски регистър, Портал и база данни, отнасящи се до решения на Българските съдилища, Система за мениджмънт на човешките ресурси, Система за съдиите и др.


 


Сиела поддържа верига от специализирани юридически книжарници в най-големите български градове. През 2006 г. слага основите на верига от големи универсални книжарници, които се намирт в МОЛ София, летище София, Phohe Mall – Варна, Park Mall – Стара Загора, МОЛ Пловдив, площите за книги в Карфур България.

 

Град:София
Адрес:бул. Владимир Вазов 9
Телефон:02 9541030; 088 9541030
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 15W-40 APISF/CC - 1 литър


0.019s