BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

СТЕФАНОВ МОТЪРС

"Стефанов Мотърс" е наследник на ЕТ Сервиз Ваньо Стефанов, която е основана 1992г. и до 2002 год. действа пълноцeнно като гаранционен и извънгаранционен сервиз за автомобили марка OPEL.


Продажбата на нови и употребявани автомобили се развива от 2003 година, когато фирмата сключва договор за официален вносител на автомобилите марка OPEL.


В началото на 2004 год. се сключва втори договор за официален вносител, този път с GM DAT Ltd, с този договор "Стефанов Мотърс" става вносител на още една марка на GM, Шевролет за европейския пазар.


През изминалите години за добрата ни работа "Стефанов Мотърс" бе удостоен с множество награди, най важните от които са:

• Най-добър дилър за 1-то тримесечие на 2006 – за марка Опел

• Най-добър дилър за 4-то тримесечие на 2006 – за марка Опел и Шевролет

• Най-добър дилър за 4-то тримесечие на 2006 за Югоизточна Европа.

• Наградата ‘’Гепард’’ на вестник ‘’Пари’’ за най-динамично развиваща се компания за 2007г. и др.


"Стефанов Мотърс" предлага на своите клиенти пълната моделна гама на марките Опел и Шевролет за Европа, както и тяхната гаранционна и извънгаранционна поддръжка, автотенекеджийски и бояджийски услуги. Предлаганите от нас услуги включват всички форми на финансиране на покупките на нови автомобили и свързаното с тях оборудване, възможности за абонаментна поддръжка, като предоставяме изключително конкурентни условия.


За доброто обслужване на клиентите се грижи екип от 80 човека. Те са разпределени в две сервизни бази – продажби на автомобили с автосервиз и бояджийно-тенекеджиен отдел.


В автосервиза има 14 работни места. Те са оборудвани според високите стандартите на General Motors. Работните постове за диагностика разполагат с модерна диагностична апаратура и пълна компектация на специалният инструмент за двете марки. Служителите са подготвени в центровете за обучение на GM и периодично посещават курсовете за преквалификация. Даваме гаранция за извършените услуги и монтирани оригинални резервни части.


Бояджийно-тенекеджийното отделение разполага с най-ново поколение бояджийска камера и се работи с материали на фирма ‘’DuPont’’ и "Sikkens". Предоставяме услуги на автомобили претърпяли щети вследствие на застрахователни събития. "Стефанов Мотърс" има договорни отношения за доверен сервиз с повечето големи застрахователи в това число ЗАД Алианц-България, ЗД Бул Инс АД, ЗПАД Булстрад, ЗД Евроинс АД, ЗПАД ДЗИ АД, „ Дженерали застраховане"АД, ЗПК Лев Инс АД и др. Предимствата ‘’Стефанов Мотърс’’ на пазара са различни. От самото си създаване фирмата залага на високи стандарти на качество, комбинирани със справедливи цени. Бързината на обслужването е също от особена важност за нас.


Ние продължаваме да работим в посока на подобряване на нашите услуги.

Град:Пловдив
Адрес:бул. Голямоконарско шосе 1
Телефон:032 511511; 032 511512; 032 511513
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 10W-40 APISF/CC - 4 литра


0.006s