BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

СТРОИТЕЛЕН И ТЕХНИЧЕСКИ ФЛОТ

"Строителен и Технически Флот" АД - Варна съществува от 20.07.1999 г. и е водеща фирма с регионално и национално значение в хидротехническото строителство.


Редовен член е на Камарата на Строителите и притежава удостоверения, издадени от Централния професионален регистър на Камарата на строителите, за строежи от транспортната инфраструктура от ПЪРВА ДО ЧЕТВЪРТА КАТЕГОРИЯ и за строежи от благоустройсвената инфраструктура, хидротехническото строителство и опазването на околната среда за строежи от ПЪРВА ДО ТРЕТА КАТЕГОРИЯ.
"Строителен и Технически Флот" АД притежава валидни сертификати за внедрени системи, както следва:

-за контрол на качеството стандарт ISO 9001:2008;

-за управление на здравословни и безопасни условия на труд стандарт BS OHSAS 18001:2007;

-за управление на околната среда стандарт DIN EN ISO 14001:2004 ;
Дружеството разполага със специализирани екипи и плаваща механизация със специално предназначение. Между тях са многокофени и смуконагнетни дълбачки, самоходни плаващи кранове, водолазни кораби, морски влекачи, самоходни и несамоходни шалани, мотозавозни и други.
В зависимост от сроковете за изграждане на обектите при аварийни случаи сменността на работа е на непрекъснат цикъл в денонощието и без почивни дни.

"СТФ" АД разполага с екип от водолази и подводна аудио-видео система за контрол и наблюдение в реално време е одобрено от Българския Корабен Регистър да извършва осивдетелстване на подводната част на плавателни съдове на вода, подлежащи на надзор от БКР.
Предмета на дейност е посредством специализирани екипи и плаваща механизация извършване на драгажно-изкопни, драгажно-намивни, водолазни, подемни и подводно-технически работи, свързани със строителството на пристанища, плавателни канали и удълбочаване на акватории; намиви на площадки за строителство на заводи, електрически и атомни централи; изграждане на диги; направа на траншеи и прокарване на дюкери за нефтопроводи, водопроводи и съобщителни кабели; извършване на подемно-спасителни и подемни операции, добив на инертни материали от водни басейни.
През последните години „СТФ" АД е работило по-продължително време на над 50 обекта в страната и чужбина. Сред тях са разширение, строителство на нови кейови места, неколкократно ремонтно драгиране и възстановяване на проектни дълбочини в акваториите на пристанищните комплекси в Бургас, Варна, Русе, Фериботния комплекс Оряхово-Бекет, фериботната рампа Гюргево (Румъния), систематичен ремонтен драгаж на река Провадийска и навигационните канали 1 и 2, добив на пясък от Варненското езеро, ремонтен драгаж на пристанището на АЕЦ „Козлодуй", на петролни терминали и около плаващ док, двукратно укрепване на варненския вълнолом, драгаж на траншея на газопровод „Патреко", драгаж, позициониране и закотвяне на 8 000 и 18 000-тонни плаващи докове.
За своята дългогодишна история, дружеството успешно развива дейността си и реализира проекти от национално и международно значение.

 

Град:Варна
Адрес:ул. Дунав 5, ет. 5
Телефон:052 602472; 052 602470; 088 5863032

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 15W-40 APISF/CC - 1 литър


0.005s