BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

СЧЕТОВОДНА КОМПАНИЯ ЕВРОСТАНДАРТ

Пълно счетоводно обслужване на фирми, организация на цялостното счетоводство, текущо счетоводно отчитане, регистрация и дерегистрация по ЗДДС - задължителна и по избор, складово стопанство по вид, количество и стойност, ТРЗ и кадри, годишен финансов отчет и годишен отчет за дейността, годишни данъчни декларации, административни, трудови и правни консултации, консултации с ДЕС и осигуряване на независим финансов одит, методическо ръководство, съгласно счетоводното, данъчното, осигурителното и трудовото законодателство в страната. За повече информация, моля посетете нашата уеб-страница - www.eurostandart-bg.com.


 


Счетоводна компания Евростандарт е специализирано счетоводно предприятие по смисъла на ЗС (Закона за счетоводството). Консултираме бизнесите по въпросите на осигурителното и данъчното право, по въпроси от ежедневен оперативен характер, както и за стратегическото и по-дългосрочно планиране на приходна и разходна част на бюджетирането, на базата на счетоводното отчитане правено за фирмата. Спазваме съществуващата нормативна уредба при работата си и гарантираме за прилагането на последните практики в професионалното счетоводство.
Прилаганата от нас политика се основава на внимание към всеки наш клиент, коректност и отзивчивост.


 


От самото си основаване Счетоводна компания Евростандарт започва да изгражда авторитета си на партньор, на който може да се разчита. Фирмата натрупа опит и авторитет, което означава много за клиентите ни - броят на обслужваните от нас фирми надмина тридесет и шест, повечето от които действат в разлифни сфери на икономиката.
Спирайки се на нас, Вие избирате да изпълняваме функциите на Ваш главен счетоводител и съставител на годишния финансов отчет на фирмата ви.


 
Предимства при избор на счетоводно обслужване от Счетоводна компания Евростандарт:
• отпада необходимостта от поддръжка на счетоводен отдел във Вашата фирма;
• ние се грижим вместо Вас за актуалните промени в законодателството и нормативната база в страната, касаеща счетоводното, данъчното, осигурителното и трудовото законодателство;
• информацията и анализите получавате от управителя ни, който контролира работата на екипа. Така Вие извличате конкретни икономически изгоди, най-вече чрез минимизиране на данъците, плащани от фирмата Ви;
• никакъв риск от внезапно напускане на счетоводител и хаос в счетоводната отчетност до откриване на нов.


 
Други услуги, предоставяни от компанията:
• Независим финансов одит;
• Консултации с дипломиран експерт-счетоводител, по въпроси на данъчното, осигурителното, трудовото и счетоводното законодателство и правна рамка - консултации в правната сфера;


• Регистрации, промени и прекратяване на фирми - услугите се извършва от високи квалифициран адвокат към компанията;


 


Цените ни можете да видите тук.

 

Град:София
Адрес:жк. Слатина, ул. Слатинска 101А, ет. 2, офис 3
Телефон:02 9711202
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 10W-40 APISF/CC - 4 литра


1.109s