BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

ТЕРГО

Дограма ,врати и строително – ремонтни услуги от фирма ТЕРГО ООД град Русе.

 


Терго ООД е с основен предмет на дейност  ;


 


Производството на PVC и Алуминиева дограма.


ТЕРГО ООД спазва основните изисквания, свързвани с производството и монтажа на този изделия като дълготрайност, издръжане на влага, микроорганизми, слънчеви влияния и устойчивуст на удар. Качествените PVC прозорци издържат на -50 до +60 градуса температура. Те съдържат между 3 и 8 въздушни камери. Като това влияе върху коефициента на топлопроводимост на профилите. Колкото повече са камерите, толкова по-нисък е този коефициент.

 


 


AL врати

 


Алуминиевите врати освен с естетически функционалности и критериите за безопасност, имат предимства като добра топло и звукоизолация. Дългият живот и устойчивост на този материал са подходящи дори за климатични области с преобладаващи високи температури и силни слънчеви лъчи. Възможностите за промяната на дизайна, възможността за избор между съвременни и традиционни конструкции, широката асортиментна гама от предлагани цветове и отличният външен вид на алуминиевите врати и прозорци ги правят силно предпочитани от голям брой клиенти. Алуминиевите врати са лесени за почистване и поддръжка, а използваните в изграждането на дограмата механизми позволяват отличното функцониране на врато-прозоречните конструкции.


 


Алуминиеви конструкции

 


Алуминиевите конструкции като проектиране и изпълнение  трябва да е такова, че в завършен вид те да се вписват възможно най-добре в архитектурния облик на останалите сгради, независимо дали са самостоятелна постройка или част от цялата сграда. Важно е, ако ще се използва контраст, той да е така подбран, че въпреки противопоставянето да се стига до цялост.

Алуминият в сравнение с останалите използвани за целта материали е най-устойчив на температурни амплитуди, слънчева радиация и влага. Поддържането на алуминиеви профили не изисква особени грижи по време на експлоатацията, с изключение на обикновено почистване от прах и други замърсители. Алуминиевите конструкции са дълговечни, леки, стабилни, устойчиви на лед и с лесен монтаж.


 


Строителни, ремонтни и довършителни работи

 


 


Терго извършва комплексни строителни ремонти и довършителни работи:

•Мазилки, замазки, шпакловки, зидарии

•Бояджийски услуги

•Сухо строителство

•Топлоизолации

•Полагане на облицовки-фаянс, теракот, гранитогрес, камък и др.

•В и К и парни инсталации

•Електроинсталации

•Паркет и дърводелски услуги


 


Окачени фасади и bond обшивки

 


Разнообразието на цветовете е неограничено.Като конструкция окачените фасади биват : структурни и капачкови.Стандартната фасада с видима капачка отвън може да се изпълнява и само с капачка по вертикала и с хоризонтална силиконова фуга.


 


Окачени тавани

 


Таванните облицовки и окачените тавани са строителни елементи закрепени към носещата конструкция на тавана.

Окачените растерни тавани са приложими в обекти, подложени на екстремални условия – повишена влажност, шум и замърсяемост. окачените тавани са строителни елементи закрепени към носещата конструкция на тавана.


 


Може да ни намерите;


Адрес: Русе 7000, ул. Борисова 72

тел.: 082/ 82 10 53

моб.: 0885 183 851

e-maiлtergo@dir.bg 

Град:Русе
Адрес:бул. Борисова 72
Телефон:082 821053; 088 5183851
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Мото 2Т - 1 литър


0.006s