BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

ТИБИЕС - ТРОЯНСКА БОРСА ЗА СТРОИТЕЛСТВО

   ТиБиЕс В НЯКОЛКО ДОСТАТЪЧНИ РЕДА И ФАКТА:


 


   1. НЯМАМЕ наеми, такси и други подобни УТЕЖНЕНИЯ - базите на ТиБиЕс са собственост единствено и само на ТиБиЕс. Това е добре и за крайните цени на стоките и услугите в ТиБиЕс.


   2. НЯМАМЕ, не сме имали и не разчитаме на ползването на СТОКА НА КОНСИГНАЦИЯ - за нас това е несериозно, неотговорно и нестабилно партниране! - попитайте някоя трета страна - ваш колега от бизнес средата, който ни познава.


   3. НЯМАМЕ ДЪЛГОВЕ към своите доставчици или незавършени и неизяснени сделки с нашите клиенти - попитайте някоя трета страна - ваш колега от бизнес средата, който ни познава.


   4. ОТЛОЖЕНО ПЛАЩАНЕ - това за нас е просто една добра евентуална ваша опция, но не и условие или цел, която ние да гоним - попитайте някоя трета страна - ваш колега от бизнес средата.


   5. НЕ СМЕ СИ СМЕНЯЛИ телефонните номера, нито адреса и всеки знае кои сме и къде сме - това се нарича прозрачност, традиция, последователност и намерение да останем, както и че нямаме гнило наследство. Всичко това е лесно да го проверите сами.


   6. ДАНЪКОПЛАТЕЦ НОМЕР ДВЕ сме за Ловешка област - факт, който лесно се проверява.


   7. РЪСТ НА КОМПАНИЯТА - според статистика на в-к Пари сме на второ място в класацията за ръст на компаниите в Ловешка област - факт, който лесно се проверява.


   8. НЕ СЕ НАДЦЕНЯВАМЕ, а стъпваме балансирано според основата, с която разполагаме. Капацитетът и интелектът ни са  достатъчни за целите ни, а ако не достига нещо, то го компенсираме с най-обикновен, груб, уморителен, упорит и скучен труд.


   9. ТиБиЕс има Устав и Процедури, които ограждат, изпълняват, контролират и постигат горните точки, цели и факти. ТиБиЕс има система за обучение и изпитване на персонала. Система, която изгражда и контролира заложения стил на фирмата, както и поведението и развитието на служителите ни в духа на същия този стил. Наличието на система гарантира и доказва съществуването на размисъл, цел, сериозност, принципност и състоятелност на работата ни.


 


  10. И нека прибавим СИНТЕЗА от по-горните страници: Смазващ асортимент - над 20000 идеи от всички строителни групи, база с площ над 40000кв.м (40 дка), собствени мостови кранове с дистанционно управление, собствени жп-коловози, он-лайн оптична мрежа, 41-но нива на търговска отстъпка за всяка една стока, он-лайн мобилни терминали и видео наблюдение за работа в реално време от всяка точка на света за управление на склада и контрол на персонала, телефонна система без ЗАЕТО и НЕОТГОВОРЕНО в нея, намаленият до минимум условен фактор "оператор" и…. нека да не забравяме, че в ТиБиЕс почти не спим…  


Така стоим адекватни на пазара!


 


И разбира се: За ТиБиЕс няма случайни неща и


който знае - знае, който не знае - не му трябва да знае!


 


 


УСПЕХ, КОЛЕГИ, ПАРТНЬОРИ И КЛИЕНТИ!

Град:Троян
Адрес:м. ЖП Гара, Складови бази
Телефон:0670 68585; 0670 68587; 088 9478782
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 15W-40 APISF/CC - 4 литра


0.012s