BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

ТРАНСПРОЕКТ

ТРАНСПРОЕКТ ЕАД е водеща инженерингова фирма в България, основана през 1948 г., специализирана в проучване и проектиране на комплексни обекти и широка гама от подобекти за нуждите на гражданското строителство и транспорта.


 


Инженерно-геоложки и хидрогеоложки проучвания;

Проектиране на комплексни обекти и подобекти от транспортната инфраструктура: пристанища, ж.п.линии, технологични площадки, сгради и съоръжения

Изработване на Генерални планове

Изготвяне на тръжна документация за обекти, финансирани по Европейски програми

Изготвяне на Концесионни анализи

Консултации в областта на инженеринг на транспортна инфраструктура


 


ТРАНСПРОЕКТ EАД притежава добре комплектована база от апаратни средства и програмно осигуряване за автоматизирана обработка на данни и решаване на широк кръг от технически проблеми, както и геодезически инструменти за геодезическа обработка.

Машинният парк от сондажни съоръжения позволява извършване на широка гама от инженерно-геоложки и хидрогеоложки проучвания.

ТРАНСПРОЕКТ EАД е участвал в проучване и проектиране на редица проекти в чужбина също. Тази дейност обхваща страни като Куба, Никарагуа, Кувейт, Лаос, Ирак, Русия, Украйна, Молдова, Грузия и др.

ТРАНСПРОЕКТ EАД е изготвил тръжни документи за различни обекти, финансирани по програмите ФАР и ИСПА.
ТРАНСПРОЕКТ ЕАД разполага с:

Високо квалифицирани специалисти: инженери-конструктори, архитекти, машинни инженери, инженери по силни и слаби токове и съобщения, инженери по водопровод и канализация, инженери по отоплителни системи и вентилация, инженери по укрепителни и заздравителни мероприятия, логистици и технолози, геодезисти, земеустроители, инженер-геолози, геофизици, икономисти, инженери по пристанищно проектиране

Геодезически инструменти

Машинен парк от сондажни съоръжения


 


За осъществяване на дейността си, във фирмата са структурирани основни вътрешни оперативни звена по отрасъл транспорт, като:
Звено "ПРИСТАНИЩА" специализира проектиране и управление на проекти за обекти на водния транспорт. Звеното проектира и разработва комплексни проекти по всички части за универсални и специализирани пристанищни комплекси, заводи, бази и др.:

1.Туристически пристанища

2. Морски и речни терминали

3. Рибни пристанища
и прилежащите към тях рибоприемни и обработващи пунктове

4. Технологични разработки и пристанищна механизация

5. Генерални планове и комуникационни планове:

6. Хидротехнически съоръжения, кейови конструкции, насипни равнища и територии;

7. Сгради и съоръжения;

8. Изследвания – измервателна апаратура, компютърна обработка на данни и резултати и др.;

9. Икономически и финансови изследвания и анализи.

 


Звено ЖЕЛЕЗОПЪТНО ПРОЕКТИРАНЕ извършва комплексното проектиране на железопътни линии и пътища, ж.п.гари и терминали, мостове, тунели, подпорни стени, водоотводни съоръжения и пр.

 


Звено ИНЖЕНЕРНО-ГЕОЛОЖКИ И ХИДРОГЕОЛОЖКИ ПРОУЧВАНИЯ обхваща дейностите инженерно-геоложки проучвания за всички видове транспортно строителство (пристанища, летища, ж.п.линии), промишлено и гражданско строителство (заводи, жилищни сгради и др.).
Основни клиенти на ТРАНСПРОЕКТ ЕАД:

Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията; Министерство на финансите; Министерство на регионалното развитие и благоустройството; Министерство на околната среда и водите, НК "Железопътна инфраструктура", ДП "Пристанищна инфраструктура", ИА "Пътища", частни компании. 

Град:София
Адрес:ул. Иван Йосифов 2
Телефон:02 8138910; 02 8138911; 088 8579621

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Мото 2Т - 1 литър


0.447s