BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

ФРИГОПАН

 


Фирма „Фригопан" има разнородно производство. Сред продуктите ни са качествени хладилни врати, врати от сандвич панели, обикновени врати за производствени помещения. Произвеждаме сглобяеми модули и конструкции с топлоизолационни панели, профили от ламарина, пластмасова дограма. „Фригопан" доставя в срок и подържа наличности на сандвич панели от гръцките фирми "Камаридис" и "Металургия".

 


Производствената ни база, заедно с прилежащите складове за готова продукция, са на площ от повече от 10,000 м2. Всички машини и съоръжения, с които работим, са, произведени по най-високите технологии. Така гарантираме производство по съвременни технологии, които ни позволяват да предложим най-добро качество, устойчивост и надеждност на произведените изделия. Това е основен наш приоритет.


 


Първоначално започваме дейността си, с изграждане на хладилни камери от топлоизолационни панели, собствено производството и монтаж на окомплектовъчни профили и на хладилни врати. Започваме внос от Италия, Гърция, Германия, Швейцария само на висококачествени материали необходими за обслужване както на собственото ни производство, така и за строителството. Обогатяваме асортимента на собственото производство, за да обслужваме и малки и нестандартни поръчки на сандвич панели - производство Фригопан.


 


Фригопан" влага много средства за разширяване на материалната си база и прилагане на иновативни технологии.
Прилагането на разработената система за управление на качеството на процесите и влаганите суровини при производството (СУК), резултира през 2007 г. в издаденото удостоверение за качество по стандарт EN ISO 9001:2000 от MOODY’s International, на „Фригопан". Обхватът на сертификата е производство, търговия и монтаж на хладилни врати, профили и топлоизолационни панели.


Оперативната програма за „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика", в периода 2007-2013, даде възможност на фирмата ни да закупи и пусне в експлоатация иновативни машини, прилагащи върхови практики в съответното производство и да въведе система за управление на процесите, свързани с околната среда.


 


Продукти
1. Изолационни материали
- покривна ламарина

- панели от Kamaridis

- панели от Metallourgia

- поликарбонатен прозрачен панел

- панели, производство Фригопан


 


 

2. Изолационни врати
- хладилни врати

- топлоизолационни врати с ППУ

- топлоизолационни врати от панели


 
3. Санитарни профили
- PVC профили

- профили от ламарина

 


 


4. Фургони 


5. PVC профили
6. Силиконови завеси


 


Фирма „Фригопан" разполага и с механизация и машини за промишлено строителство:
- платформа тип „ремарке-вишка"

- самосвал с марка „Ивеко Дейли"

- автокран „Ивеко Старлис"

- ремарке „Кесбордер" с товароносимост 24 т.

- товарен автомобил „Мерцедес Спринтер"

- самосвал „Мерцедес Астрос"

- товарен автомобил „Рено Мастер"

- мотокари – товароносимост 4,5 т. и 5 т.

- ремарке – ровароносимост 3,5 т.

- самоходна платформа-вишка „Компакт 12"

- шарнирно съчленена платформа

- телескопичен повдигач „Фаресин"

- валяк

- багер ЛБ 110

- платформен товарен автомобил „Мицубиши Фусо"

 

Град:Друг
Адрес:Царацово, Промишлена зона
Телефон:03127 2361; 032 511303; 032 511683
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Мото 2Т - 1 литър


0.872s