BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

ХЕРТИ

„ Херти" АД е водещ производител на алуминиеви капачки, пластмасови капачки, композитни капачки и пластмасови изделия с 20 годишен опит в сферата на опаковането. www.herti.bg. Продуктите с марката HL са познати в над 50 различни страни по света сред производители на високо и слабоалкохолни напитки, вина, тихи и газирани минерални води, плодови сокове, зехтин, лекарства. „Херти" АД е публична компания, която успешно налoжи името си чрез своите партньори, контрагенти и дъщерните си дружества във Великобритания, Франция, Германия и Румъния.

Продуктовата гама включва капачки с диаметър от 17 до 43 мм и височина от 12 до 60 мм. На практика компанията предлага над 95% от всички използвани на световния пазар диаметри и височини на алуминиеви винтови капачки и днес произвежда годишно над 1 милиард изделия.

За високоалкохолните напитки „Херти" АД предлага на своите клиенти широка гама от алуминиеви и композитни капачки за затваряне на бутилки с вместимост от 50 милилитра до 4.54 литра. За защита на търговските марки и избягване на риска от фалшификации като допълнителна част към алуминиевите капачки се предлага и пластмасова компонента – „дозатор" ,непозволяваща повторно пълнене на бутилките. www.herti.bg

През последните години все повече се налага използването на алуминиеви винтови капачки за бутилиране на вино.

За винарската промишленост „Херти" АД създаде специлно марката "Винстар" за  алуминиеви капачки с размери 30x60, 22x30, 25x43 с различни видове уплътнители съобразени с изискванията на винопроизводството . 

За пазарния сегмент на бутилирани минерални води и газирани напитки и сокове, „Херти" АД предлага алуминиеви и пластмасови капачки – 28х15.5; 30х25; PCO; BPF; 48x41; носачи за бутилки.


"Херти" предлага богати възможности за децорация: офсетов печат с до 5 цвята, матов, полуматов и гланцов ефект, топъл печат и релеф, ембосинг, релеф и двуцветен печат върху пластмасови капачки.  

Компанията притежава сертификат за управление на качеството ISO 9001:2008, система за контрол на качеството и безопасността на продукта / GMP*/, Глобалния стандарт за опаковане и опаковъчни материали BRC/IOP и Система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки – НАССР. Херти АД получи сертификат от немската лаборатория Eurofins, удостоверяващ безопасността на алуминиевите капачки със стандартен уплътнител и пластмасов успокоител при съприкосновение с храни и удостоверява, че общото ниво на миграция е в нормите определени в Директива 2002/72 на ЕС. www.herti.bg

Продуктите на "ХЕРТИ" АД достигат до масовия потребител посредством продуктите на клиентите на фирмата. Тази характерна черта определя и слогана на компанията:


„ВАШАТА МАРКА УТРЕ Е НАШИЯТ БИЗНЕС ДНЕС"


 

Град:Шумен
Адрес:ул. Антим I 38
Телефон:054 823011; 054 823012; 054 802869
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 10W-40 APISF/CC - 1 литър


0.021s