BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

ЦЕНТЪР ЗА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ ЕФ ЕЛ СИ

В езиков център FLC можете да избирате сред различни предлагани курсове и форми на обучение:Центърът успешно подготвя студенти и работещи, които желаят да учат или работят в Германия.


За Вас родители!


Целогодишна езикова занималня - центърът организира целогодишна занималня за деца от 4 до 12 год. възраст, по избор с включено чуждоезиково обучение:


Целогодишната занималня за ученици от 1-ви до 5-и клас е насочена към:


Подготвителни занимания за уроците в училище, под ръководството на опитни педагози и филолози.

Точно и ясно обясняване на учебния материал и допълнителни упражнения към уроците.

Постоянен възпитателски надзор, в уютна и предразполагаща резултатност обстановка.

Обучение по чужди езици (в групи или индивидуално).


Специализирана подготовка по предметите, по които се полагат държавните зрелостни изпити (матури) след 4 и 5 клас.

Осигуряване на обяд по желание.

Конкурентни цени и отлични условия!


Цена: 130 лв. на месец


В уютна обстановка и с усмихнати преподаватели, ние се грижим за успеха на Вашите деца!


Организирани занимания за децата на възраст от 4 до 12 години в нашата ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ.

 


Лятната занималня в учебния център стартира на 1-ви Юни и продължава без прекъсвания до 15-ти Септември.


Заниманията и дейностите в лятното студио за деца съчетават образователния компонент и времето, отделено за развлечение и забавление на децата. Часовете по четене на литературата от училище, заедно с подготовката по български език и математика, са основна част от обучението през периода. Отлична възможност за затвърждаване и усъвършенстване на чуждоезиковите умения на малките ученици са часовете по чужди езици –  немски или английски език. Разбира се част от лятната програма са и увлекателните игри на открито, забавните викторини, заниманията по езда и плуване. Организират се посещения на театър, музей, кино, както и други места, свързани с интереса на децата и културния живот. Излети и разходки.


Детето Ви има възможност и за интензивен курс на обучение – всеки ден по 60 минути, по английски или немски език.


Вече повече от 1 година Център FLC предлага на всички деца от лятното студио и тренировки в БАЛЕТНА ШКОЛА.


Целодневната занималня продължава от 8 до 18 ч. Полудневната занималня е от 8 до 13 ч. или от 13 до 18 ч.

 


Какво можете да очаквате и ще получите от FLC:
  • приятна атмосфера, усмихнат екип  • подходящи условия, добри цени  • сериозна подготовка, за получаване на реални знания;  • грижа и заинтересованост към развитието и резултатите на курсистите;  • съобразяване с най-новите тенденции в чуждоезиковото обучение;  • професионализъм и подход„Еф Ел Си" работи с оригинални учебни системи на Oxford University Press и Max Hueber Verlag.


 


Курсове по английски език – Обучение по английски език в Езиков център FLC – пълноценно обучение за всеки, с индивидуален подход и методика. Научавате английски език на нивата New Headway Elementary, New Headway Pre-Intermediatе (ниво по общоевропейската езикова рамка – А2), New Headway Intermediate (ниво по общоевропейската езикова рамка – В1), New Headway Upper-Intermediate (ниво по общоевропейската езикова рамка – B2) и New Headway Advanced (ниво по общоевропейската езикова рамка – С1). Курсове по английски език с резултатност – за да можете да разговаряте на английски!


Курсове по немски език – Обучение по немски език в 5 нива – А1 и А2 за начинаещи, B1 и B2 за средно напреднали и C1 за напреднали курсисти. Нивото на усвояване на езика е установено спроед общоевропейската езикова рамка. Научете немски език, за да имате свободата за общуване в деловото си ежедневие, на почвка и, разбира се, докато придобивате допълнителни знания и компетенции в университета.

 


Курсове по френски език – Обучението по френски език, чрез системата „Alter Ego", разработена по критериите на общоевропейската езикова рамка, дава възможност за изучаване на езика и за разнообразно общуване, при различни ситуации на комуникация. Учебни програми – Alter Ego 1, 2, 3 и 4.


Езиково обучение по английски езикотделен линк с текст „Интензивни курсове по английски език, Полуинтензивни курсове по английски език, Целогодишно обучение по английски език за деца и ученици. Достъпна схема с график на часовете ТУК.


Езиково обучение по немски езикИнтензивни курсове, полуинтензивни курсове и целогодишно обучение по немски език. Схема с график на курсовете.

 

Езикова занималняФилолози и педагози с опит участват в подготовката на учениците по избрания от тях чужд език и за зрелостните изпити след завършване на IV и V клас. Предоставяне на възможности за целодневна или полудневна занималня за деца (преди обяд или след обяд).

 

Чуждоезиково обучениеПреподавателският състав на Езиков център FLC се състои от утвърдили се преподаватели, с лингвистично образовение и владеене на съответните езици на перфектно ниво. Научаването на чужд език може да бъде приятно и бързо – с нас, в Учебен център FLC.

 


 

Лятна занималняПодготовка на ученици на възраст от 4 до 12 години, по български език и литература, с пълноценна културна и развлекателна част. Два пъти в седмицата се провежда и езиковото обучение по английски или по немски език. Ученето никога не е било по-приятно и интересно!

 

Балетна школаДокато усвояват необходимите им знания за живота, децата могат да развият и усета си за балетното изкуство, с организираната балетна школа за деца.

 

Езикови уроци за децаПревърнете ученето на чужд език за своето дете, в нещо приятно и занимателно – весели герои и ситуации в учебниците за най-малките ни курсисти, както и реални житейски ситуации и аспекти на културния и деловия живот, застъпени в учебните материали за учениците. Езиковите уроци за деца в Учебен център FLC са факторът за учене с разбиране и трайно усвояване за прилагане на знанията. Разчитайте на нас!

 

Курсове по английски за деца–Усвояване на английски език от деца в различни възрастови групи – 3-4-годишни, 4-6-годишни, 7-8-годишни, 9-10-годишни, 10-11-годишни, 14-19-годишни. Целогодишно обучение в часовите пояси сутрин и след обяд. Английски език, достъпен за всеки, желаещ да знае!

 

Курсове по немски за деца - Обучение за деца на възраст от 3 до 6 годишна възраст, както и на ученици от 7 до 15 години, с лесно усвояване и разбиране на немския език, чрез системите Kikus, Tamburin, Pingpong и Planet. Изберете курс по немски за детето си, в Център за чужди езици FLC!

 

Курсове по френски за децаУчебен център FLC предлага и курсове по френски език за деца, с лесно разбираеми схеми и методика на преподаване. Учете френски език с нас! 
Град:София
Адрес:бул. Александър Стамболийски 32
Телефон:02 4652205; 089 4610716
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 10W-40 APISF/CC - 1 литър


0.007s