BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

ЦЕ ЦЕ ЕС-БЪЛГАРИЯ

Фирма ЦЕ ЦЕ ЕС - България ООД е водеща фирма в областта на доставяне, обслужване, поддръжка и сервизиране на контролно-измервателна апаратура и изграждане на цялостни системи за мониторинг на замърсяванията за екологични или технологични нужди. Фирмата е официален представител на редица световни лидери в производството на специализирана контролно-измервателна апаратура и системи. Наши партньори са HORIBA, MRU, Lighthouse, TOPAS, Casella Cell, GFG, Technocontrol, Zambelli, Cirrus, ENVINET, SENSITRON, и др.


 


Висококвалифицираните специалисти на ЦЕ ЦЕ ЕС - България ООД извършват консултантски услуги по изграждане на чисти стаи и контролни измервания в чисти зони и помещения във фармацевтичните производства, микроелектрониката, здравните заведени, операционни зали и реанимации, Ин Витро лаборатории на центрове за репродуктивна медицина, ламинарни боксове и др. съгласно изискванията на ISO - 14644 и EU - GMP.


 


Фирма ЦЕ ЦЕ ЕС - България ООД предлага: газанализатори и газдетектори, уреди за определяне на енергийна ефективност, газанализатори и уреди за измерване концентрациите на димни газове, сонди за скорост на потока, лазерни броячи на частици, уреди и системи за анализ на общ органичен въглерод във води (TOC - анализ), спектрометрични и дозиметрични гамма-сонди за радиационен мониторинг, дозиметри, шумомери, кислородомери (сонди за измерване на кислород при горивни процеси), прахомери, уреди за пробовземане и анализ на аерозоли, метеорологични сензори и станции, електронни аналитични везни, пробовземни устройства и системи за микробиологичен анализ, автоматични измервателни станции за имисионнен и емисионен мониторинг.

Град:София
Адрес:бул. Константин Величков 149-151
Телефон:02 8220186
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 15W-40 APISF/CC - 4 литра


0.921s