BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

ЯМАТО

Поливни системи
Не разчитайте на времето поливайте редовно

Дозираното и равномерно напояване е изключително важна предпоставка за поддръжка на растителността в добро състояние. За да запазим тревните площи в добро състояние през летните месеци е необходимо ежедневно обилно и равномерно поливане на тревните площи, с точно определено количество вода. Поливната система помага за решаването на този проблем имайки предвид, че:


1.Чрез програматорът на системата се настройва часът, в който автоматично се стартира поливането. Обикновено поливането се осъществява нощно време, между 24 ч. и 8 ч. сутринта. Това се прави, за да не прегори тревата от слънцето.


2. Чрез програматора се настройва времето, за което ще се полива дадена площ. В зависимост от сезона и изискванията на растителността времето за поливане се променя.

3. При желание от страна на клиента към системата се добавя датчик за дъжд, който при определено по датчика наличие на валежи изключва автоматично системата и отново я включва при намаляване на въздушната и почвената влажност.

 


4. Един от клоновете, който захранва програматора, захранва капковото напояване предназначено за напояване на дървета, храсти и цветя.

 


5. Поливната система предотвратява субективния фактор при ръчно поливане от: -нередовно поливане -недостатъчно поливане -неравномерно поливане

 


6. При наличие на поливна система ще забравите за маркучите, които се налага да опъвате през целия двор, за да поливате.

 


7. При наличие на поливна система няма да Ви се налага ежедневно да заплащате на човек , който да полива. Много често се споменава че евреите направили от пустинята рай но това е така просто защото те са измислили поливните системи. Чрез поливната система Вие икономисвате време, вода и пари.

 


Проектиране


Oзеленяване на двор, поливна система, напояване, поддръжка на градини


В АПС /автоматизирана поливна система/ се включват клапани, разпръсквачи, капково напояване, тръби и електрическа част. Ние изготвяме точен проект, съобразявайки се с особеностите на терена – местоположение, озеленяване, наличния водоизточник с неговите параметри дебит и налягане. Подбираме най-подходящите продукти за проекта.

Мислете в перспектива. Добрият проект ще ви спести излишните разходи и главоболия.

Целта на проектирането е:

да се постигне цялостна концепция за решение, подчинена на стилово единство, функционалност, естетичност и цялостна визия.

Проектирането е творчески процес, предхождащ изпълнението на обектите.

С проектирането се стремим да задоволим Вашите желания и нужди.

Ако имате идея за вашия имот, но искате да видите как ще изглежда тази идея, ако имате желание да направите нещо красиво, но не знаете от къде да започнете, ако желаете в дългосрочен план да знаете къде, какво, кога и как ще правите, Вие имате нужда от проект.

При проектирането се взема решение за материалите, които ще се използват при изпълнение на обекта и се изготвя план на етапите за изпълнение на обекта с цел максимална ефективност, при минимални разходи.

Етапи при проектирането:

1. Заснемане на терена и изчертаване на подложка

- заснема се съществуващото положение на: граници, линейни, стационарни обекти и коти в парцела.

 


2. Изготвяне на задание:

Клиентът и проектантът изготвят задание, в което се уточнява:

какви елементи ще включва проектът и как ще са разположени елементите от екстериора: барбекю, водни площи, настилки, осветление, растителни групи и пр.

 


3. Изготвяне на идейна скица 1 и идейна скица 2.

Проектантът изготвя идейна скица1, която обсъжда с клиента. На базата на обсъжданията се правят корекции и се обсъжда идейна скица 2. След второто обсъждане на идейната скица се взема решение за крайното състояние и разположение на елементите и се изчертават проектите.

 


4. Изчертаване на проектите:


През летните месеци се налага ежедневно поливане на тревните площи, това е ангажимент, който оскъпява много поддръжката на зелените площи. Затова автоматизираната поливна система помага за по-добро поливане и улеснява поддръжката на градината.


Разгледайте и другите ни проекти тук
 


 

Град:София
Адрес:кв. Витоша, ул. Асен Разцветников 6, офис 2
Телефон:089 9535964; 088 9005823
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 10W-40 APISF/CC - 4 литра


0.007s