BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

34 ОУ СТОЮ ШИШКОВ

34-то училище е основано преди повече от 25 години, през 1977г. Малко по-късно учебното заведение е вече гимназия с голяма популярност в района и с високи амбиции за качествено обучение на своите възпитаници. Днес училището дава основно образование.


Голяма част от учениците имат престижна реализация в България и в чужбина. Днес тук учат 400 момичета и момчета, разкрити са и две специализирани паралелки с интензивно обучение на деца с увреден слух.Патрон - Патронът на училището е Стою Шишков (1865г. – 1937г.); известен изследвач на фолклора, етнограф, автор на много статии за бита, традициите и културата на родопския край.

Училището има утвърдени традиции и празнични дати, които отбелязва всяка година. Наред с всички значими национални празници, тук се провеждат Коледна изложба, Дни на театъра и музиката, Пролетен карнавал, Рисунка на асфалта и други.С разнообразния си репертоар Вокална група „Три четвърти" започва да се включва във всички училищни и общински прояви и редовно участва в прегледите на училищните състави, организирани от Инспектората към МОН. Успешно се представи в конкурса „Елби". Достойно място си отреди и на конкурса „Младежта твори". Всяко училищни тържество е огласено от звънливите гласчета на ентусиазираните певци.Програмата за подготвителна група има за цел да интегрира 5-7 годишните деца към задължителната подготовка. Осъществява се връзка между целите, очакваните резултати и формите на организация в ДГ и началното училище.


Програмата за подготвителна група е насочена към:

- детето-бъдещ ученик с неговите психо-физически и етно-социални особености.

- общопсихологическа и личностна подготовка за училищно обучение

Цел на програмата е овладяване на българския език в областта на слушане, говорене, подготовка за четене и писане и начално училищно обучение.

Допълнителните занимания по английски език и информатика са съобразени с възрастовите особености на децата и държавните образователни изисквания.
Училището разполага със стол, в който се предлага вкусна и разнообразна храна, компютърна зала и физкултурен салон.Работа по текущи проекти.Необходими документи за записване в 34ОУ

Град:София
Адрес:ул. Родопски извор 43
Телефон:02 8594131; 02 8593074; 02 8598806
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Мото 2Т - 1 литър


0.005s