BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

СИНХРОН-С ООД

СИСТЕМИ ЗА ПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ И СИГУРНОСТ - системи за пожарогасене, спринклерни и известителни противопожарни инсталации, интеграция на системи за сигурност като охрана, контрол на достъп, отчитане на работно време и видеонаблюдение. ПРОЕКТИРАНЕ, УЗАКОНЯВАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ.

СИСТЕМИ ЗА ПОЖАРОИЗВЕСТЯВАНЕ
- Конвенционални пожароизвестителни централи
- Аналогово-адресируеми централи

СИСТЕМИ ЗА ПОЖАРОГАСЕНЕ с ВОДА
- Конвенционални спринклерни инсталации
- Инсталации за пожарогасене с водна мъгла

СИСТЕМИ ЗА ПОЖАРОГАСЕНЕ с ГАЗ
- Инсталации за пожарогасене с инертен газ Аргон и Азот
- Инсталации за пожарогасене със синтетичен газ FM-200, Novec 1230

СИСТЕМИ ЗА КОНТРОЛ НА ДОСТЪП
- Системи за контрол на достъп с контролни четящи устройства в режим една врата
- Системи за контрол на достъп с мрежови управляващи панели за контрол на неограничен брой врати
- Биометрични системи

СИСТЕМИ ЗА ОТЧИТАНЕ НА РАБОТНОТО ВРЕМЕ
- Графици и планиране на заетостта, закъснения и отсъствия; автоматична връзка с програми за ТРЗ и др.

СИСТЕМИ ЗА ТЕХНИЧЕСКА ОХРАНА
- Системи за охрана с детектори за външен и вътрешен монтаж и различни условия на околната среда - инфрачервени детектори за движение, с огледална оптика, ултразвукови и сеизмични детектори, детектори за стъклени повърхности, детектори за периметрова охрана.

СИСТЕМИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ
- PC базирани DVR системи за наблюдение на обекти с различна големина и изисквания към сигурността. Пълна гама камери за външен и вътрешен монтаж (цветни, ден/нощ, черно-бели, конвенционални/корпусни, куполни, с IR модул, PTZ), професионални цифрови видеорекордери и софтуер за управление.

СИНХРОН-С има дългогодишен опит и над 2 600 изградени системи в множество обекти в страната, сред които търговски вериги, банки, офис сгради, държавни институции, телекомуникационни съоръжения, промишлени предприятия и обекти със специално предназначение. За всеки обект СИНХРОН-С извършва ОЦЕНКА на РИСКА, ПРОЕКТИРАНЕ и УЗАКОНЯВАНЕ, слединсталационна СЕРВИЗНА ПОДДРЪЖКА, планови ПРОФИЛАКТИЧНИ ПРЕГЛЕДИ и ТЕСТОВЕ, както и ОБУЧЕНИЕ на ПЕРСОНАЛА, отговарящ за безопасността на обекта. Всички инсталации на фирмата са съобразени с конкретните нужди на клиента и са в съответствие с изискванията на българската нормативна уредба и международните стандарти.
Град:София
Адрес:ул. Кракра № 19 А
Телефон:029441404
Факс:029461215
E-mail:email
Web страница:

Карта


Изпрати запитванеВиж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 10W-40 APISF/CC - 1 литър


1.296s